Connect with us

Hirdetés

technokrata

ORCHI Digitális Iroda: hatékony dokumentum- és iratkezelés

Laptop

ORCHI Digitális Iroda: hatékony dokumentum- és iratkezelés

Az Océ Mérnöki Rendszerek Üzletág szakmai napján az ADM Kft. bemutatta legfontosabb terméke, az ORCHI Digitális Iroda legújabb változatát. A programcsomag nagy mennyiségű dokumentum hosszú távú és biztonságos tárolását, a tárolt iratok másodperceken belül visszakeresését teszi lehetővé.

Az Océ Mérnöki Rendszerek Üzletága immár harmadik alkalommal rendezte meg szakmai napját. A rendezvény célja egyrészt a műszaki dokumentumkezelés – rajznyomtatás, rajzmásolás, szkennelés és nyomtatásvezérlő szoftverek – területén az Océ és partnerei által kifejlesztett legújabb megoldások bemutatása volt, másrészt az ügyfelekkel, partnerekkel való személyes kapcsolattartást szolgálta. A rendezvényen részt vettek a mérnöki tervezés, a dokumentum-menedzselés és archiválás szoftvereivel foglalkozó partnereik közül az ADM Kft., a grafhIT Kft., a Terc Kft. és a Unitis Rt., így a résztvevők a mérnöki dokumentumok előállításának, kezelésének és archiválásának teljes folyamatát megismerhették.

Az ADM Informatikai Kft. elsősorban az irodaautomatizálás, a dokumentum- és iratkezelés problémáinak megoldására nyújt magas színvonalú lehetőségeket. Legfontosabb terméke, az ORCHI Digitális Iroda napjaink felgyorsult üzleti életében kimagaslóan fontos levelezésünk, bizalmas adataink biztonságos tárolására, és a bennük rejlő információ gyors visszakeresése szolgáló programcsomag.

Az ORCHI rendszert úgy alkották meg, hogy a nagy mennyiségű (papír alapú vagy digitális) dokumentumot a lehető legbiztonságosabban lehessen tárolni – erről a digitális aláírások, a titkosítási megoldások, a szigorú hozzáférési jogosultságok gondoskodnak. Teljes egészében kiváltja a hagyományos iktatási módszereket: tetszőleges számú iktatókönyvet képes kezelni, így teljes mértékben feleslegessé teszi az átadó-, posta- és mutatókönyvek vezetését. A kitöltés automatizálható, a már meglévő iktatóállományokat képes átvenni. Az ORCHI alkalmas az iktatott tételekhez kapcsolódó állományok – szkennerrel beolvasott dokumentumok, képek, digitális iratok –, illetve a kapcsolódó azonosítók számítógépen történő tárolására, kezelésére. A program hatékony segítséget nyújt a mindennapi munkák (számlajóváhagyás, iratkezelés, helyettesítések) és a többlépcsős munkafolyamatok elvégzéséhez, amelyek ezáltal könnyen ütemezhetővé és ellenőrizhetővé válnak. Automatikusan kiosztja a feladatokat, figyeli a határidőket, figyelmezteti a felhasználókat, jelentéseket készít, formanyomtatványokat tölt ki.

Az ORCHI rugalmas struktúrája miatt egyszerűen testre szabható, könnyedén illeszthető bármelyik cég szervezeti felépítéséhez. A munkafolyamatok grafikus adminisztrációs felületen érhetők el, a programcsomag több vállalatirányítási rendszerrel (SAP, Scala) és irodai alkalmazással (Microsoft Office, Exchange) integrálható, további erőssége, hogy teljes szövegű visszakeresővel látták el.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés