Connect with us

technokrata

Ingyenes vasárnapi telefonhívások a TELE2-vel

Laptop

Ingyenes vasárnapi telefonhívások a TELE2-vel

A TELE2 szolgáltatása a Matáv szolgáltatási területén érhető el a vezetékes telefonnal rendelkező előfizetők számára.

Május 23-án a TELE2-vel egész nap ingyen hívhatóak a vezetékes számok belföldön. A hívás díja a helyközi II-es és belföldi távolsági hívások esetében 24 órán át 0 Ft lesz.

A TELE2 ügyfelei most vasárnap választhatnak: egész nap egy rég nem látott baráttal beszélgetnek telefonon, vagy végig hívják valamennyi itthon élő rokonukat, ismerősüket. Bármelyiket teszik is, az eredmény ugyanaz lesz: nem kell fizetniük a helyközi II. és belföldi távolsági vezetékes hívásokért, hiszen a TELE2 ügyfelei most vasárnap sem percdíjat, sem kapcsolási díjat nem fizetnek.

A TELE2 szolgáltatása a Matáv szolgáltatási területén érhető el a vezetékes telefonnal rendelkező előfizetők számára. Nekik mindössze a 1202-es telefonszámot kell hívni, és díjmentesen bekapcsolódhatnak a TELE2 szolgáltatásába.

A TELE2 használói számára nincs havi előfizetési díj, nincs hűségidőszak, nincs havi minimum forgalom. A kedvező percdíjakon kívül ezért is választja nap mint nap közel 24 millió telefonáló a TELE2-t Európa 24 országában.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp