Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Sony bemutatja új WEGA Engine LCD televízióit

Laptop

A Sony bemutatja új WEGA Engine LCD televízióit

A Sony bemutatja a WEGA Engine technológiával felszerelt új SG és HG LCD televízió modellcsaládjait.

A síkpanel tévékészülékek képminőségének javítása érdekében kifejlesztett egyedülálló Sony technológia – a fejlett digitális feldolgozó eljárásoknak köszönhetően – eddig soha nem tapasztalt természetességű, tisztaságú és élességű képeket állít elő. A 2004. március végétől kapható elegáns új modellek a beépített AV csatlakozók minden előnye mellett a lehető legjobb kép- és hangminőséget kínálják.


˝A Sony új vizekre evez a piacon a KLV-26HG2 és KLV-21SG2 televíziók bemutatásával˝ – jelentette ki Takashi Itagaki, a Sony Television Europe alelnöke. ˝A beépített WEGA Engine, a Dolby Virtual, a BBE és a Memory Stick meghajtó jóvoltából ezek a tévékészülékek páratlan LCD élményt nyújtanak a vásárlóknak. Várakozásaink szerint az SG és HG sorozatok 2004 folyamán kibővítik a high-end készülékek piacát˝ – tette hozzá az alelnök.

Egyedülálló kis képernyős LCD teljesítmény
A KLV-26HG2 és a KLV-21SG2 televíziók W-XGA, illetve XGA szuperszéles látószögű LCD panellel rendelkeznek, amellyel lehetővé válik a WEGA Engine rendszer által előállított kivételes képminőség megjelenítése. A megnövelt tisztasággal, a természetesebb színekkel és kontraszttal, valamint az élesebb képekkel ezek a készülékek hatalmas áttörést jelentenek a kis képernyős LCD készülékek által nyújtott teljesítmény terén. Mindkét modell a legújabb karcsú formatervezéssel és alumínium előlappal, valamint új, oldalt elhelyezett hangszórókkal rendelkezik, így ideálisan elhelyezhetők a kisebb nappalikban, dolgozószobákban és akár hálószobákban is. A KLV-26HG2 a Sony első 26 colos LCD televíziója és a nagyobb helyiségek számára egy megfelelő méretű megoldást kínál. A többi WEGA Engine televízióhoz hasonlóan mindkét modell 170 fokos látószöggel rendelkezik, így az élmény egyszerűen megosztható másokkal is.

Középpontban a csatlakoztathatóság
A két SCART csatlakozó aljzat mellett a kamkorderek számára az előlapon elhelyezett AV bemeneteken, és a házimozi rendszer csatlakoztatására szolgáló audio kimeneti csatlakozókon túl a KLV-26HG2 és a KLV-21SG2 is rendelkezik egy JPEG/MPEG kompatibilis Memory Stick meghajtóval. Ez egyszerű és gyors lehetőséget biztosít a Memory Stick médián tárolt videoklipek lejátszására és digitális fényképek megjelenítésére, továbbá problémamentes kapcsolatot jelent más Memory Stick termékekhez, mint például a digitális fényképezőgépek, a digitális kamkorderek és a VAIO PC-k. Az üzleti és a magánéletben is egyre fontosabbá váló csatlakoztathatóság miatt a Memory Stick rendszerrel való kompatibilitás alapvető fontosságú a digitális adatokhoz való gyors és kényelmes hozzáféréshez.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés