Connect with us

technokrata

A Sony bemutatja az integrált WEGA Engine plazmatelevíziókat

Laptop

A Sony bemutatja az integrált WEGA Engine plazmatelevíziókat

A Sony bemutatja a WEGA Engine technológiával felszerelt új XS plazmatelevízió sorozatát.

A síkpanel tévékészülékek képminőségének javítása érdekében kifejlesztett egyedülálló Sony technológia – a fejlett digitális feldolgozó eljárásoknak köszönhetően – eddig soha nem tapasztalt természetességű, tisztaságú és élességű képeket állít elő. A 2004. májustól kapható stílusos XS sorozat a beépített AV csatlakozók mellett csúcsminőségű televíziós élményt és egyedülálló vonalvezetést kínál.

˝Ezek a minden modult egy készülékben tartalmazó, formatervezett WEGA Engine televíziók a lehető legjobb, a csatlakoztatás után azonnal élvezhető plazmatévé élményt nyújtják vásárlóinknak˝ – nyilatkozta Takashi Itagaki, a Sony Television Europe alelnöke. ˝A síkpanel televíziókon valaha látott legélethűbb képek megjelenítése mellett, ezek a készülékek különálló médiaboxszal és Memory Stick meghajtóval is rendelkeznek, amely eszközöknek köszönhetően teljes mértékben élvezhetővé válnak a mai interaktív és egymással kapcsolatban lévő digitális világ előnyei. A légies megjelenésű XS sorozat várakozásaink szerint 2004 folyamán kibővíti a csúcsminőségű plazmatelevíziók piacát˝ – tette hozzá az alelnök.

Új világ van kialakulóban a plazma TV készülékek kategóriájában
A 42 és 37 colos képátlóval kapható XS sorozat, új csúcsminőségű széles képernyős plazmapanellel és 3D digitális fésűsszűrővel rendelkezik, amellyel lehetővé válik a WEGA Engine rendszer által előállított kivételes képminőség megjelenítése. A megnövelt tisztasággal, a természetesebb színekkel és kontraszttal, valamint az élesebb képekkel ezek a készülékek jelentős áttörést jelentenek a plazma tévékészülékek által nyújtott teljesítmény terén. Mindkét modell a legújabb, szupervékony légies formatervezéssel és a lenyűgöző megjelenéshez illő állvánnyal rendelkezik, az együttes így a ˝levegőben lebegő kép˝ egyedülálló élményét nyújtja. Az XS sorozat valódi megkülönböztető tulajdonsága azonban a szórakozást külön modul jelenléte nélkül is lehetővé tevő, teljes mértékben beépített TV tuner. A polcon vagy szekrényben korlátozott hellyel rendelkező vásárlók számára az XS sorozat az egyszerű és kényelmes plazmatévé megoldást jelenti.

Beépített csatlakozók a teljes kényelem érdekében
A 3 SCART csatlakozó és számos AV bemenet mellett az XS sorozat készülékei Memory Stick meghajtóval is rendelkeznek, ami egyszerű és gyors lehetőséget biztosít a Memory Stick médián tárolt videoklipek lejátszására és a digitális fényképek megjelenítésére. Ez a csatlakozási lehetőség gondoskodik arról, hogy ezek az új modellek könnyedén együttműködhessenek más Memory Stick termékekkel, mint például a digitális fényképezőgépekkel, a digitális kamkorderekkel és a VAIO PC-kkel. Az üzleti és a magánéletben is egyre fontosabbá váló csatlakoztathatóság miatt a Memory Stick rendszerrel való kompatibilitás alapvető fontosságú a digitális adatokhoz való gyors és kényelmes hozzáféréshez.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp