Connect with us

technokrata

A Sony bemutatja a csúcskategóriás WEGA Engine televíziókat

Laptop

A Sony bemutatja a csúcskategóriás WEGA Engine televíziókat

A csúcsminőségű síkpanel televíziók iránti folyamatosan növekvő igény kielégítésére a Sony bemutatja a WEGA Engine technológiával rendelkező új MRX sorozatát, amely az első WEGA Engine rendszerrel felszerelt modellcsalád Európában.

A síkpanel tévékészülékek (LCD és plazmatelevíziók) képminőségének javítása érdekében kifejlesztett egyedülálló Sony technológia – a fejlett digitális feldolgozó eljárásoknak köszönhetően – eddig soha nem tapasztalt természetességű, tisztaságú és élességű képeket állít elő. A 2004. márciustól kapható MRX csúcssorozat kiváló teljesítményével, egyedülálló stílusával és beépített AV csatlakozóival új korszakot nyit a plazma (PDP) és LCD tévékészülékek terén.

˝Ezek az elegáns, gondos formatervezésű WEGA Engine televíziók a sík képernyős élmény legjavát biztosítják a vásárlók számára˝ – mondta Takashi Itagaki, a Sony Television Europe alelnöke. ˝A síkpanel televíziókon valaha látott legélethűbb képek megjelenítése mellett, ezek a készülékek különálló médiaboxszal és Memory Stick meghajtóval is rendelkeznek, amely eszközöknek köszönhetően teljes mértékben élvezhetővé válnak a mai interaktív és egymással kapcsolatban lévő digitális világ előnyei. Várakozásaink szerint az MRX sorozat 2004 folyamán vezető szerepet tölthet be a csúcsminőségű plazma és LCD televíziók piacának bővítésében˝ – tette hozzá az alelnök.

Páratlan teljesítmény és design
A 42” és 32” LCD vagy 61, 50 és 42 colos PDP változatban kapható, a termékkínálat csúcsát jelentő MRX sorozat, új panellel és 3D digitális fésűsszűrővel rendelkezik, amellyel lehetővé válik a WEGA Engine rendszer által előállított kivételes képminőség megjelenítése. A megnövelt tisztaság, a természetesebb színvilág és kontraszthatás, valamint az élesebb képek jól jellemzik a csúcsmodell-család teljesítményét. Az MRX sorozat légies formatervezése mellett a levehető oldalsó hangszórók (a 42 colos LCD és 61 colos PDP modellnél) szükség esetén lehetővé teszik a készülékek falra-szerelhetőségét. A stílusos, különálló médiaboxnak köszönhetően a médiatartalom a képernyőtől távol is kényelmesen irányítható. A 79 mm-es magasság pedig elég lapos ahhoz, hogy a készülékek szekrényben vagy polcon is elférjenek. Mivel Holden Pearmain közelmúltban (2003. szeptember) végzett felmérése szerint a síkképernyős készüléket vásárlók számára az első számú döntő érv a helytakarékosság, az MRX sorozat falra-szerelhetősége minden bizonnyal jelentős tényezője lesz sikerének.

Csatlakoztatásra teremtve
A három SCART aljzat és számos más csatlakozási lehetőség, köztük az S-Video és a PC bemenet mellett az MRX sorozat egy állóképek felvételére és lejátszására, valamint MPEG1 videólejátszásra egyaránt alkalmas Memory Stick meghajtóval is rendelkezik. Ennek köszönhetően az új termékcsalád más Memory Stick termékekkel, mint például a digitális fényképezőgépekkel és a VAIO PC-kel is összeköthető.

Sőt az MRX sorozat Memory Stick meghajtójába integrált új Mobile Movie alkalmazás segítségével közvetlenül a televízión keresztül akár 2 órányi felvételt készíthet kedvenc tévéműsorairól a 128 MB tárolókapacitású adathordozóra.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle