Connect with us

technokrata

A Megatrend az első aranyfokozatú Citrix partner Magyarországon

Laptop

A Megatrend az első aranyfokozatú Citrix partner Magyarországon

Több mint hétéves partneri kapcsolat eredménye a minősítés.

A Megatrend 2000 Rt. Magyarországon elsőként nyerte el a Citrix CSA (Citrix Solution Advisor) „Gold” fokozatú minősítését, így 2004. május 10-étől egyedül a Megatrend nyújtja hazánkban a legmagasabb szintű tanácsadói és mérnöki támogatást a Citrix felhasználói részére. A minősítés a Megatrend és a Citrix Systems közötti több mint 7 éves partneri kapcsolat, közös munka és eredményes projektek sorának elismerését jelenti. A számos referencia értékű, Citrix alapú rendszere mellett, a Citrix „Gold” partneri minősítése is garancia a Megatrend partnerei számára a sikeres és magas színvonalú vékony kliens beruházások lebonyolítására.

Világszerte közel 50 millió ember használja naponta a Citrixet több mint 120.000 szervezetnél. A szoftver biztonságos és jól menedzselhető hozzáférést biztosít az üzleti információkhoz. A Citrix ügyfelei közé tartozik a Fortune 100 cégek mindegyike, a Fortune 500 vállalatok 99%-a, és a Fortune Global 500 cégek 92%-a.

A Citrix alkalmazás-szerverek segítségével távolból futtatható bármely Microsoft Windows alkalmazás, bármely hálózaton és hálózati kapcsolaton, bármely kliensen vagy kliens platformon – olyan sebességgel, mintha az a helyi gépen futna. A Citrix termékei világszerte versenyképes alternatívát kínálnak informatikai eszközparkok modernizálásához, értéknövelt funkciók hozzáadásához – költségtakarékosan, a legmagasabb megtérülési mutatóval.

A Citrix segítségével egy úgynevezett applikációs szervert építhetünk. Az applikációs szerver bármilyen kliensgépre, bármilyen operációs rendszerrel, bármilyen hálózati protokollon vagy kapcsolaton eljuttatja a 16/32 bites Microsoft Windows alkalmazásokat. Ha alkalmazásunkat ezen keresztül futtatjuk, akkor az valójában a szerveren fut, a kliensgépen csak az alkalmazás képernyői jelennek meg. A virtuális gép egy teljes funkcionalitású asztali számítógép tökéletes illúzióját kelti: egér, billentyűzet és nyomtató funkciók; a mindössze 10 kbit sávszélesség-igény miatt teljesítménycsökkenés akár GSM kapcsolaton keresztül sem érzékelhető.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle