Connect with us

technokrata

Axelero Adatpark – minőségi környezet a szervereknek

Laptop

Axelero Adatpark – minőségi környezet a szervereknek

[x] Az Axelero Adatparkjában az induló vállalkozások és a nagyvállalatok egyaránt számukra testre szabott megoldást kaphatnak webszervereik elhelyezéséhez. A bérelhető szerverrel a karbantartás gondja is lekerül a cég válláról.

Egy webszerver csak akkor működik megfelelően, ha korlátlan sávszélességgel csatlakozik a világhálóhoz. Ennek biztosítására a legjobb megoldás az Axelero Adatpark, ami szinte korlátlan, akár többszörösen biztosított internetkapcsolatot tud nyújtani. Emellett üzembiztos környezetről gondoskodik többek között: a redundás energiaellátás, a tűzvédelem, a levegő hűtése, a többszörös beléptető- és videomegfigyelő rendszer.

A szolgáltatások a vállalatok üzleti növekedésének megfelelően választhatók. Nagy kapacitásigény esetén akár saját rackszekrényeiket is elhelyezhetik a cégek. A szerverelhelyezés terén már a PC-architektúrájú gépeket működtető kis- és közepes vállalkozásokat is ki tudja szolgálni az Adatpark, ők ugyanazt a kiszolgálást és infrastruktúrát kapják, mint a nagyvállalatok.

A technikai háttér mellett a költséghatékonyság sem elhanyagolható. Mind a PC-alapú szerverelhelyezés, mind a rackszekrényben történő helybérlet esetében a havidíj mértéke lényegesen alacsonyabb, mintha a vállalkozás maga teremtene hasonló körülményeket szerverei számára. Emellett az Axelero Adatparkban nemcsak szervereket helyezhetnek el, hanem igény szerint akár komplett szerverkonfigurációt is bérelhetnek a vállalatok.

Azoknak a cégeknek, amelyek percrekész információt igényelnek szervereik sávszélesség-kihasználtságáról, az MRTG (Multi Router Traffic Grapher) szolgáltatás nyújt megoldást. A rendszer egy adott link forgalmára jellemző főbb adatokat – a hozzáférés terheltségét, kihasználtságát, a küldött és fogadott adatok mennyiségét – regisztrálja, és grafikus formában, on-line módon jeleníti meg azokat egy webböngésző segítségével elérhető HTML-oldalon.

Azok az ügyfelek, akik ADSL hozzáférés vásárlását is tervezik, jelenlegi akciónk keretében, akár havi nettó 5.000 Ft-tal is csökkenthetik kiadásaikat, ha ADSL Profi és szerverelhelyezés szolgáltatást együtt vesznek igénybe.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle