Connect with us

Továbbra is kedvelt az ingyenesen letölthető 3D-s játék

Laptop

Továbbra is kedvelt az ingyenesen letölthető 3D-s játék

Töretlen népszerűségnek örvend az Amerikai Egyesült Államok hadserege által fejlesztett 3D-s, first person shooter játék.

Két éve írtunk először az USA hadseregének egy szokatlan fejlesztéséről. Azon, hogy dollár milliárdokat költenek az Egyesült Államok katonáinak újabb és újabb fegyverekkel való ellátására, senki sem csodálkozik – ám egy 3D-s játék készítése, majd ingyenes terjesztése meglepő döntésnek tűnt. A hadsereg vezetése azzal indokolta a két évvel ezelőtti piacralépést, hogy nekik is szükségük van önreklámra, s ez a lehetőség ideálisnak tűnt számukra.

Azt, hogy ez mennyire így van, mi sem bizonyítja jobban, hogy még mindig kedvelt az America´s Army nevű játék. A szoftver futtatásával átélhető egy igazi katona élete, ami egyáltalán nem értelem nélküli gyilkolásból áll: a kiképzőfeladatokban elsajátítható a pontos célzás, a csapatmunka és egyéb fontos feladatok. A népszerűség folyamatos fenntartásához nagyban hozzájárult az is, hogy a fejlesztők újabb és újabb kiegészítőket jelentettek meg az alapjátékhoz, lehetővé téve, hogy olyan különleges katonák bőrébe is bele lehessen bújni, mint például a mesterlövész vagy a desszantos.

Mindez természetesen elősegítette azt is, hogy az amerikai tinédzserek körében ismét megnövekedett a hadsereg ázsiója: mérhetően többen jelentkeznek az Egyesült Államok védelmére, mint a játék megjelenése előtt (no persze ebben azért az USA-t ért terrortámadásoknak is jelentős szerepe lehet). Chris Chamber, a projekt vezetője is alátámasztotta ezt, a nemrég tartott E3 játékshow-n vele készített interjú során. ˝Sokkal hatékonyabb és eredményesebb a seregről való információközlés ezen módja más médiákkal szemben.˝ – nyilatkozta Chamber. A játékon fellelkesült kadétok ráadásul jobb katonákká is válnak, állítja a projektvezető; a felmérések szerint a térlátást nagymértékben fejleszti az America´s Army. Chamber elmondta, hogy a szoftvert futtatók sokkal ügyesebbek társaiknál például speciális dolgokra való összpontosításban, ha kaotikus környezetbe kerülnek.

A program már több mint 3,3 millió regisztrált felhasználót tud a háta mögött, ami a legtöbb, kereskedelmi forgalomban kapható játékszoftver rajongóihoz képest sokkalta nagyobb tábort jelent. Az amerikai sereg virtuális katonáinak 25 százaléka ugyan az USA-n kívül él, ám Chambers elmondta, hogy ezt egyáltalán nem bánják. ˝Úgy hisszük, hogy a játék pozitív képet ad arról, hogyan is vívja meg Amerika a háborúit.˝ – véleményezte a játékfejlesztő csapat vezetője.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom