Connect with us

Hirdetés

technokrata

IBM szoftver fórum Budapesten

Laptop

IBM szoftver fórum Budapesten

Az IBM Magyarország kétnapos rendezvényt szervez 2004. május 19-20-án “IBM szoftver fórum” címmel.

A fórum célja, hogy megmutassa, hogyan valósítható meg az e-business on demand szemlélet az IBM szoftvereinek használatával. A fórum részét képezi az IBM Workplace magyarországi bejelentése, a Web services technológiai szeminárium, és az IBM partner alkalmazás EXPO is. A rendezvény helyszíne: MOM Park Budapest, Palace mozi.

A rendezvény első napján az előadások témája az e-business on demand szemlélet megvalósulása az IBM szoftvereivel. Ez a szerda délelőtti, plenáris rész egyaránt szól gazdasági és informatikai vezetőknek függetlenül attól, hogy találkoztak-e már az IBM szoftvertechnológiáival vagy sem. A résztvevők választ kaphatnak olyan kérdésekre, hogyan integrálhatják az IBM üzleti folyamatait és alkalmazásait, hogyan biztosítsanak munkatársaik számára dinamikus, integrált munkakörnyezetet és hatékony együttműködési lehetőséget, milyen fejlesztő eszközök állnak rendelkezésükre az e-business on demand környezet kialakításához, valamint hogy hogyan gondoskodhatnak az infrastruktúra eredményes és biztonságos működtetéséről az IBM szoftvereivel.

A nap második felében következő, egymással párhuzamosan futó technikai szekciók és bejelentések a részletes, technikai információk iránt érdeklők igényét kívánják kielégíteni. Az előadásokon szó lesz az on demand munkakörnyezetről a Lotus Workplace élő bemutatójával, a Tivoli Software tavaszi bejelentéseiről, aktuális újdonságokról az üzleti integrációban, valamint az adatvagyon kezelésének új korszakáról.

A fórum második napja egy Web services technológiai szeminárium, amely elsősorban technikai érdeklődésű szakembereknek, fejlesztőknek szól. A „Web Services Briefing Seminar” egy nemzetközi előadássorozat magyarországi állomása, melyen az IBM külföldi technikai szakemberei mutatják be a Web services (web-szolgáltatások) aktuális kérdéseit, illetve az IBM által kínált eszközöket és megoldásokat. A csütörtöki technikai előadások témái között szerepel a szolgáltatás orientált architektúra (Service Oriented Architecture, SOA), Web services technológiák, a Web services létrehozása Rational és WebSphere eszközök segítségével, valamint a Web services biztonsági kérdései, egyedi alkalmazása és jövője. Az előadások nyelve angol, szinkrontolmácsolással. Az előadásokat a Web services további megismeréséhez szükséges gyakorlati példák, valamint források bemutatása követi.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés