Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott az ATEN Petite sorozat

Laptop

Bemutatkozott az ATEN Petite sorozat

Az ATEN több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik intelligens konzolok (billentyűzet, monitor, egér) fejlesztésében. A kifejezetten a SOHO piacra szánt Petite sorozat termékei pozitív fogadtatásban részesültek a KVM piacon.

Az ATEN Petite KVM kapcsolókat azoknak tervezték, akik több mint egy PC-t használnak és szeretnének több helyet felszabadítani az íróasztalon. A Petite KVM több mint egy PC (2-4 PC) kezelésének a lehetőségét nyújtják, valamint teljes audio támogatást a problémamentes audio megosztáshoz.

Manapság nem ritka, hogy valakinek több PC-je van, de nem mindig akad elég hely a hozzájuk tartozó perifériáknak. Ennek következtében a munkaasztal könnyen válhat szűkössé és rendezetlenné. Mindez persze elkerülhető ha van KVM kapcsolónk, ami azt jelenti, hogy minden perifériából csak egy darabra van szükség az asztalon. Az Aten Petite KVM kapcsolók minden egyben konstrukciójuknak köszönhetően tökéletesek 2-4 számítógép optimális megosztására bármely SOHO deszktopon vagy digitális nappaliban, és könnyen elrejthetők szem elöl.

˝Ha elege van a rendezetlen munkaasztalból és szeretne néhány hardvertől megszabadulni, akkor KVM eszközre van szüksége, amelyre ideális a Petite sorozat-kompakt és reszponzív˝ – mondta Kevin Chen, az Aten International elnöke. ˝A Petite sorozat ideális SOHO környezetekhez és több PC-vel rendelkező felhasználóknak, mivel minimális helyigény mellett nyújt maximális hozzáférést˝.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés