Connect with us

technokrata

A Toshiba is kiáll az új Dothan processzorok mellett

Laptop

A Toshiba is kiáll az új Dothan processzorok mellett

A távol-keleti gyártó szintén bejelentette, hogy alkalmazni kívánja üzleti felhasználásra szánt noteszgépeiben az Intel új Pentium M lapkáit.

A Toshiba Egyesült Államokban található részlege bejelentette a tegnapi nap folyamán, hogy az Intel frissen kiadott, 735, 745, 755 kódjelű (1,7, 1,8, 2 GHz-es) Pentium M processzorait hamarosan alkalmazni fogja noteszgépeiben. A forgalmazó bejelentése szerint ezek a CPU-k az üzleti felhasználásra szánt modellekben (Tecra M2, Tecra M2V, Portege M200 tábla PC és a még meg sem jelent SMB) jelennek meg elsőként, de az otthoni felhasználók számára készített Satellite család egyes tagjai is élvezhetik majd a 2 MB-os másodszintű cache és a 90 nanométeres gyártási eljárás előnyeit.

A nyár elején piacra kerülő megújult típusok természetesen vezetékmentes hálózati csatlakozással, Wi-Fi-vel is el lesznek látva. A nem üzleti alkalmazásra szánt notebookok azonban várhatóan csak később jelennek meg, a Toshiba ugyanis szeretné az értékesítésben az iskolakezdéskor jelentkező felfutást kiaknázni.

˝Az Intel örömmel veszi tudomásul, hogy a Toshiba támogatja az új processzoraink kiadását.˝ – mondta Anand Chandrasekher, az Intel mobil platform csoportjának vezérigazgatója, a Toshiba bejelentése kapcsán.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp