Connect with us

technokrata

Az ATEN bemutatja új termékeit a tajpeji Computex 2004 kiállításon

Laptop

Az ATEN bemutatja új termékeit a tajpeji Computex 2004 kiállításon

Az ATEN bejelentette részvételét az idei, 2004 június 1-5 között rendezendő Taipei-i COMPUTEX Kiállításon(1-es csarnok, D408-D410 stand).

A cég hardver specialistái mind a végfelhasználókat, mind a vállalati piacokat célzó kapcsolati megoldások teljes skáláját fogják bemutatni.

A különböző KVM termékeken kívül az ATEN az idei COMPUTEX-en a CN-6000 KVM on the Net és a KM0432 Matrix KVM Switch-re valamint a CP-0108 Power over the Net Switch-re helyezi a hangsúlyt. A szerver installációk kezelése közben a stand látogatói megtapasztalhatják ezen termékek hatékonyságát, csakúgy mint a rendszergazdáknak nyújtott hihetetlen rugalmasságot.

˝Ezekkel az új vállalati termékekkel az Aten kielégíti az IP-alapú high-end KVM termékek iránt egyre növekvő igényeket. Az ugyanazon installáció alá összehozott KM0432, CN-6000 és CP-0108 a legátfogóbb IP-alapú összeállítást képviselik a szerverek kezelésére akár a hallból, a város bármely pontjáról, vagy egy másik országból˝ – mondta Kevin Chen, az ATEN International elnöke. ˝Az IP-alapú KVM megoldások a KVM Switch piac nöcvekedésének elsődleges mozgatói, melyen az Aten immár több mint 20 éve játszik vezető szerepet˝.

A Computex kiállítandó új Aten termékek:
A szerver szobán belül a KM0432 képviseli a legpraktikusabb megoldást a nagyszámú szerverek felügyeletében. Négy felhasználó közvetlenül felügyelhet 32 számítógépet, és hatékonyan irányíthat egyidejűleg 512 számítógépet ugyanazon az adminisztratív szegmensen át, miközben engedélyezi 4 rendszergazda számára ezen irányítás megosztását, és az 512 számítógép mindegyik ága közti vándorlást. Teljes kapacitásnál a KM0432, összesen 4096 számítógép és különböző platformok (PC, Mac, Sun és Linux) támogatását biztosítja CAT5 to PS/2 és CAT5 to USB adapter kábelek használatával.

Mivel a szerverekhez és KVM installációkhoz történő megbízható távoli elérés iránti igény folyamatosan növekszik, az ATEN CN-6000 távoli szerver menedzsment időmegtakarítással, az utazási költségek csökkentésével és 100 % rendelkezésre állással nyújt átfogó megoldást. A CN-6000 böngésző alapú kliens szoftver az összes operációs platformmal együttműködik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az Interneten bárhonnan rákapcsolódhassanak. Mivel nulla egységnyi helyet foglal(0U) és a rack mindkét oldalára vagy a hátuljára is felszerelhető, a CN-6000 sokkal kompaktabb mint a hasonló modellek, nagyobb rack helyet biztosít és bármely szerver szoba hasznára válik.

A harmadik kiemelt termék nélkülözhetetlen kiegészítője bármely KVM over IP switch installációval felszerelt vagy felszerelendő szerver szobának. Az Aten új CP-0108 Power over the Net forradalmasította a CN-6000 KVM over the Net funkcióit, azáltal hogy lehetővé tette az előzetes és újrabootolás funkciók teljes kontrollját. A kiegészítő RS-232 port szabadságot ad az IT adminisztátoroknak nemcsak a rendszerek távoli leállítására, hanem bármely számítógép vagy szerver újrabootolására az installáción, amely így gyorsabb és hatékonyabb szerver kezelést, valamint 100%-os üzemidőt tesz lehetővé.

Egy további először bemutatandó termék az Aten új 8Port PS/2 KVM kapcsoló CS-88B, amely lehetővé teszi akár 8 számítógép irányítását is. A 3 szintű lépcsőzetes elrendezéssel a CS-88B akár 512 számítógép irányítását is engedi, és állítható front paneljének köszönhetően bármilyen rack-be illeszthető. Ez a rendkívüli jellemzője gyors és problémamentes kábelezést nyújt átláthatóan elrendezett és felhasználóbarát rack-ben.

A sikeres Masterview KVM sorozaton kívül az Aten két többszörösen professzionális KVM kapcsolókat is bemutat, melyek minimális rack helyet igényelnek, és továbbfejlesztett hálózatkezelést nyújtanak a kis- és középes méretű vállalatok számára. Az új DVI termékek a CS-1708 és a CS-1716 lehetővé teszik, hogy egyetlen USB konzol kapcsolódhasson vagy 8 egyszerű USB-hez (CS-1708), vagy 16 egyszerű USB számítógéphez(CS-1716). A két új 8 és 16 portos USB KVM kapcsoló az összes oparációs platformot támogatja (PC, Sun, Mac és Linux) valamint a multimédiás billentyűzeteket is (PC, Mac és Sun).Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp