Connect with us

Hirdetés

technokrata

Oki C3100 – munkacsoportos nyomtatási szolgáltatások egyéni felhasználók számára is

Laptop

Oki C3100 – munkacsoportos nyomtatási szolgáltatások egyéni felhasználók számára is

Az üzleti célú nyomtatott anyagok szakértőjeként ismert Oki Systems (Magyarország) Kft. bemutatja a C3100 színes és fekete-fehér nyomtatásra egyaránt alkalmas nyomtatósorozatát, mely az első kimondottan a kkv-k és mikrovállalkozások számára kifejlesztett színes printercsalád az Okitól.

A C3100 modellel kiegészült nyomtatóválasztékával az Oki immár valóban mindenki számára megfelelő nyomtatót tud ajánlani, legyen szó akár egyéni felhasználókról, vagy munkacsoportokról.

A C3100 kategóriájában az egyetlen olyan printer, amely egymenetes tandem technológiával rendelkezik, ezáltal valódi kettő-az-egyben asztali nyomtatóként használható. A felhasználó a C3100 képességeinek köszönhetően a gyors és gazdaságos színes nyomtatás előnyein túl igazi hálózati nyomtatóra jellemző képességeket élvezhet.

A C3100 modell legfőbb jellemzői és előnyei:
– Kategóriájában leggyorsabb, színes és fekete-fehér nyomtatás esetén egyaránt 12 lap/perc A4 színes nyomtatás esetén; 20 lap/perc A4 fekete-fehér nyomtatásnál
– Legjobb papírkezelési képesség saját kategóriájában
– Oki sablonkezelő (Template Manager)
– ˝Ask Oki˝ szolgáltatással
– Az egyetlen asztali printer, amely alkalmas banner nyomtatására
– Kiváló minőségű nyomtatást nyújt.

A C3100 minden olyan egyéni felhasználó számára vonzó megoldást kínál, aki fekete-fehér nyomtatóról színesre szeretne váltani, vagy sokallja a tintasugaras printerek költségeit. Ugyanakkor a kisvállalkozások, valamint az otthoni és vállalati irodák számára egyaránt kiváló megoldást jelent. A C3100 ezenkívül az olyan önállóan dolgozó üzletemberek és vezetők érdeklődésére is számot tarthat, akik saját maguk készítik el a közvetlen üzletmenettel kapcsolatos anyagokat.

Tony Lock, az Oki Europe marketing és értékesítésért felelős vezető beosztású munkatársa elmondta: ˝A C3100 modell használata során a felhasználónak nem kell kompromisszumokat kötniük. Az Oki ezzel a termékkel ugyanis a nagy teljesítmény és kiváló minőségű színes nyomatok iránti kettős igénynek egyaránt eleget tesz. Az Oki C3100 egy munkacsoport nyomtató teljesítményét és képességeit kínálja egyéni felhasználók részére, egy asztali nyomtató áráért˝.

A C3100 sorozat ez év májusának első hetétől lesz kapható az Oki hivatalos viszonteladóinál.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés