Connect with us

technokrata

Samsung újdonságok

Laptop

Samsung újdonságok

A Samsung Electronics, egyedülállóan a hazai piacon, három éves garanciával kínálja merevlemezeit, amelyek gyors és halk működésükkel a winchesteripar élvonalába tartoznak.

A merevlemezek piaca a kutatások szerint ugrásszerű növekedés előtt áll; a Samsung Electronics nemcsak a gyártás, hanem a kutatás-fejlesztés területén is jelentős munkát végez annak érdekében, hogy tovább erősítse pozícióját a winchesterek piacán.

Magyarországon is kapható a kezelőgombok nélküli monitor
Már Magyarországon is kapható a SyncMaster 173P típusú monitor. A MagicTune beállítási rendszert alkalmazó monitor a Samsung újdonsága, amely egyetlen kezelőgombbal sem rendelkezik ( a ki- illetve bekapcsoló gombot leszámítva ), a szín, a geometria és minden más monitortulajdonság egy speciális szoftver segítségével, közvetlenül a számítógépről vezérelhető. A monitor MagicBright funkcióval is rendelkezik, amelynek segítségével mindig az optimális fényerő és színprofil állítható be. Így például egy játékprogram futtatásakor, munka közben vagy filmek nézésekor, más-más (gyárilag optimalizált) fényerő és színvilág tárul a szemünk elé. Az új SyncMaster a MagicStand funkciójának köszönhetően 360 fokban forgatható, illetve 90 fokban dönthető. Így szinte bármilyen szögből nézhető a képernyő. Márciusban a német Industrie Forum Design is elismerte a Samsung Electronics kitűnő tervező munkáját. Az élvonalbeli Samsung termék 2004. márciusában iF Design Awards díjazott volt.

Sokoldalú intelligencia – optikai meghajtók a Samsungtól
A Samsung Electronics Magyar Rt. IT üzletága a közelmúltban jelentette be ambiciózus tervét, miszerint 91%-os növekedéssel számolnak 2004-ben a tavaly elért 4,7 milliárd forint árbevétel után. A cég egyik fókuszterülete idén az optikai meghajtók. Ebben a szegmensben 150 %-os növekedés, azaz 1 milliárd forint bevétel a cél. A Samsung optikai meghajtói (ODD – Optical Disc Drive) 2001-ben jelentek meg a hazai piacon, és 2003-ban a termékcsoport már a piac harmadik legjelentősebb szereplőjévé lépett elő. 2006-ra pedig a piacvezető pozíció megszerzését tűzte ki célul a Samsung. A fókuszba állított Combo meghajtó mellett, 2004-ben hangsúlyos lesz a DVD-olvasók és a DVD-írók értékesítése.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp