Connect with us

technokrata

Canon Prima Super 150u Date: szuperkompakt fényképezőgép 4-szeres zoommal

Laptop

Canon Prima Super 150u Date: szuperkompakt fényképezőgép 4-szeres zoommal

A Canon bemutatta a 35mm-es Prima Super 150u Date 4-szeres zoom objektívvel rendelkező, kompakt fényképezőgépet.


Típusának egyik legkisebb kompakt zoom fényképezőgépeként, a Prima Super 150u Date elegáns külcsínnel rendelkező, stílusos gép. A fényképezőgépet 38-150mm-es behúzható zoom objektívvel szerelték fel, emellett hatféle PIC Felvételi üzemmóddal és zoommal társított passzív, 7 pontos autofókusszal rendelkezik. A kompakt Light Guide zoom vaku a Prima Super 150u Date fényképezőgépnek 2,5 méteres vakutartományt biztosít, míg az adat-funkció lehetővé teszi a dátum és idő rögzítését a készülő képekre.

A kicsinyítés szenvedélye
Az ilyen apró méret eléréséhez (a fényképezőgép mindössze 107×58,7×51,5 mm-es) a Canon lecsökkentette a zár-mechanika, valamint a Light Guide vaku gyűjtőlencse méretét, míg az élesség és megvilágítás beállításához a fényképezőgép a Canon ultra-kisméretű AF/AE CMOS szenzorát használja.

Minden együtt működik
Passzív, zoommal társított, 7 pontos AiAF és 16 zónás AE fénymérés, mely egységesen éles fókuszálást és megfelelő megvilágítást tesz lehetővé a teljes zoom-tartományban. A kompakt Light Guide zoom vaku mozgó fejjel rendelkezik, mely automatikusan követi a zoom objektív beállításait. A dioptria-beállító gomb megkönnyíti a gép használatát a szemüveges felhasználók számára. A fényképezőgép manuális expozíció kompenzációt is lehetővé tesz +/- 1,5 Fé lépésekkel.

A teljes automatizációtól a teljes vezérlésig
A Prima Super 150u Date mögött meghúzódó filozófia lényege a komplikációk nélküli minőségben fogalmazható meg. A felhasználók azonnal elkezdhetik a fényképezést, amint a gépet kivették a dobozból, de még inkább kézbe vehetik a fényképezőgép irányítását a hat kreatív mód egyikének kiválasztásával. A fényképezőgép az alapos tervezés következtében minden fényképezési szituációban megállja a helyét, így a PIC felvételi üzemmódok között megtalálható az Automatikus, Akció (fotózás mozgó témáknál, folyamatos élességállítással), Éjszakai portré (vaku a téma, és hosszú szinkron a háttér megvilágításához), Portré, Közeli, és gyors reagálású RT (valós idejű) mód, amelyek mindegyike az exponáláskor hajszálpontos zárellenőrzést (0,03 mp) biztosítanak a középpontos élességállításhoz. A felhasználók teljes ellenőrzést gyakorolhatnak a vaku felett a hét, különböző vaku móddal. 5 felhasználó funkció állítható be a kedvenc módok gyors eléréséhez. A dátum és/vagy az idő 5 különböző Dátum/Idő kombinációban rögzíthető a filmre.

Precíziós objektív
A Canon 70 éves precíziós optikai örökségére alapozva kialakította a két aszférikus – egy alacsony fénytöréses és egy alacsony szórású – lencsetagot magába foglaló, 7 csoportból és 9 lencsetagból álló zoom-objektívet, melyek páratlan élességet nyújtanak még a képek legszélén is. A makro mód lehetővé teszi, hogy a felhasználó akár 60 cm-es gyújtótávolságról fényképezzen.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle