Connect with us

Hirdetés

technokrata

Epson: új megoldások a digitális korszak felhasználóinak

Laptop

Epson: új megoldások a digitális korszak felhasználóinak

Az idei DRUPA szakvásár látogatói megismerkedhetnek az Epson legfrissebb innovációival, köztük a vállalat professzionális felhasználásra szánt, széles formátumú próbanyomat-készítő (proofing) és nyomtatási megoldásaival.

A rendezvényen az Epson bemutatja legújabb professzionális proofing-megoldásait – például a nagy formátumú nyomtatói által támogatott távoli próbanyomat-készítési (remote proofing) lehetőséget. A portfólió felvonultatott tagjai – az Epson Stylus PRO 4000, 7600, 9600 és 10600 – egytől egyig csúcsminőségű végeredményt produkáló, professzionális nyomtatási megoldások. Minőségük érzékeltetésére a vállalat különféle magazinok próbanyomat-mintáit is kiállítja a standon. Az érdeklődők az Epson professzionális nyomdai felhasználásra kifejlesztett munkafolyamat-kezelő szoftvereivel és segédprogramjaival is megismerkedhetnek. Az Epson a FOGRA grafikai kutatóintézet ágazati kezdeményezésében vállalt aktív szerepéről is beszámol a kiállítás látogatóinak.

Az Epson a DRUPA alkalmából mutatja be professzionális és felső kategóriás otthoni felhasználásra szánt lapolvasó-családjának legújabb tagját, az Epson Expression 10000XL modellt. A legkomolyabb grafikus követelményeket is kielégítő, A3+ méretben dolgozó lapolvasó nagy felbontást, magas sebességet, kiváló funkciókat és fejlett hálózati képességeket kínál.

Az Epson standján felállított professzionális fotóstúdió az Epson Stylus PRO 4000 nyomtatóra épül. A digitális stúdió helyben készített anyagokon szemléleti a rendszer által nyújtott szerkesztési, nyomtatási, próbanyomat-készítési és ellenőrzési lehetőségeket. A fotóstúdióban az ismert holland fotós, Hans Van Ommeren ismerteti meg az érdeklődőket a digitális képalkotási folyamat különböző lépéseivel.

A stand másik része a professzionális fotózással foglalkozik. Itt telepíti majd a vállalat az Epson Stylus Photo R800 A4-es fotónyomtatót, amely az Epson UltraChrome magas fényű, pigmentalapú tintájának köszönhetően új mércét állít a fotónyomatok minősége és tartóssága terén. Szintén itt kap majd helyet az Epson Stylus Photo 2100 csúcsminőségű, professzionális A3+ nyomtató.

Az Epson standján a cég öt piacvezető partnere – az EFI Proofing Solutions, a GMG, a CGS, a Compose Systems és a ColorGATE – is bemutatja új szoftvermegoldásait.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés