Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Merlin Communications lett az IBCnet kommunikációs partnere

Laptop

A Merlin Communications lett az IBCnet kommunikációs partnere

A Merlin Communications ügynökség vállalta, hogy rendszeres konzultáció mellett több éves szakmai gyakorlatát és tapasztalatát felhasználva az IBCnet médiakapcsolatainak kiépítéséhez is segítséget nyújt.

2004. április 1-jétől a Merlin Communications látja el az IBCnet teljes körű kommunikációs feladatait Magyarországon. A legfontosabb kommunikációs cél az IBCnet név megismertetése a potenciális ügyfelekkel.

Az IBCnet pályázatot hirdetett kommunikációs tevékenységének megtervezésére, irányítására és kivitelezésére. A beérkezett pályázatok közül a Merlin Communications anyaga bizonyult a legjobbnak. Ebben az ügynökség vállalta, hogy rendszeres konzultáció mellett több éves szakmai gyakorlatát és tapasztalatát felhasználva az IBCnet médiakapcsolatainak kiépítéséhez segítséget nyújt.

Az ügynökség első feladata az eddig kizárólag direkt kommunikációt folytató IBCNet tömegkommunikációs csatornáinak kiépítése és médiapublicitásának biztosítása.

Az IBCnet vezetését a Merlin Communications IT területen szerzett ötéves szakmai tapasztalata és piacvezető ügyfelei (D-Link, Computer Associates, Microsoft, Cap Gemini) győzték meg. A Merlin a D-Link Magyarország után újabb informatikai ügyféllel erősítette IT üzletágát.

Az IBCnet csoport központi vállalata londoni székhellyel 1998-ban alakult. A cégcsoport közép- és nagyvállalatok, valamint költségvetési intézmények teljes működését lefedő üzleti és informatikai hátteret biztosít. Az IBCnet magyarországi vállalata 1999-től a cégcsoport regionális központja. Az IBCnet cégcsoport folyamatosan bővíti közvetlen jelenlétét a térségben. Ennek jegyében kezdte meg működését Csehországban, Lengyelországban, valamint Romániában. Az IBcnet fő tevékenysége a vállalatok valamennyi folyamatát lefedő komplex informatikai rendszerek bevezetése és forgalmazása.

A cég legfontosabb termékei és szolgáltatásai: Tervezés – Cognos Enterprise Planning (Pannon GSM, Belügyminisztérium); Vállalatirányítás – Microsoft Axapta; Egyedi megoldások (Sanoma Budapest Lapkiadó, IVSZ), Webfejlesztés (Anda Present, BGF-KVIFK); Elektronikus oktatás és tananyagfejlesztés(Budapesti Gazdasági Főiskola, Oktatási Minisztérium). Az IBCnet Magyarországon kizárólagos disztribútora a Cognos Enterprise Planning üzleti tervező és elemző rendszernek, valamint az IntraLearn elektronikus oktatórendszernek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés