Connect with us

Szórakoztató elektronikai újdonságok az LG-től

Laptop

Szórakoztató elektronikai újdonságok az LG-től

Az LG Electronics síkképernyős televízióinak (FPD) teljes választékát mutatta be a hannoveri CeBIT kiállításon. A közönség megismerhette – többek között – az LGE 76 colos PDP (plazma) televízióit és az 55 colos LCD TV készülékeket is, amelyek a társaság várakozásai szerint megerősítik majd az LGE piaci pozícióját.

Az LG Electronics elkötelezett a kutatás-fejlesztés és a termék-innováció iránt: a világszerte egyedülálló képminőség-javító technológiák, a FLATRON f Engine és a DAFI (Digital Adaptive Fine Image) alkalmazásával a több mint 30 bemutatott technológiai és design újdonság kielégíti a legkifinomultabb vásárlói igényeket is. (Az LGE a CeBIT-en mutatta be 42 colos képátlójú, kiemelkedő képminőségű LCD monitorcsaládját is.)

Az LG a CeBIT-en mutatta be otthoni hálózati rendszereit (home networking systems). A látogatók kipróbálhatták, hogyan kapcsolható össze a légkondicionáló, a mosógép vagy a mikrohullámú sütő egy Internetes böngésző vagy egy mobiltelefon segítségével. Az LG saját otthoni hálózati protokollja, az LnCP (living network control protocol) segítségével a nap 24 órájában folyamatosan működő Internetes hűtőgép funkcionál a hálózat ˝irányító központjaként˝, és a hűtőgép szolgál a szórakoztatóelektronikai készülékek és a kommunikáció irányító-központjaként is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom