Connect with us

Hirdetés

technokrata

CeBIT 2004: az ATEN bemutatta a szerverbővítéshez legjobb KVM megoldást

Laptop

CeBIT 2004: az ATEN bemutatta a szerverbővítéshez legjobb KVM megoldást

Az ATEN International ma bejelentette a KM0432 4 console, 32 port Matrix KVM kapcsolót, amely akár 4.096 számítógép irányítását teszi lehetővé az IT rendszeradminisztrátorok számára.

A KM0432 képviseli a legpraktikusabb módszert a folyamatosan bővülő vállalatok nagyszámú számítógépeinek kontrollálásában. Az Aten innovatív konstrukciója akár 4.096 számítógépet is támogat több KM0432 lánckapcsolásával, miközben több 8 vagy 16 port KVM kapcsolót rendez el lépcsőzetesen minden egyes KM0432 egységről. A lánckapcsolás és lépcsőzetes elrendezés (kaszkádkapcsolás) hatványozottan nagy számú számítógépet generál, melyeket az Aten az optimális felügyeleti hatékonyság érdekében az installáció során szegmensekbe rendez. A vállalatok így aktuális igényeikhez igazodva, most hatékonyan csökkenthetik a rendszeradminisztrátorok számát, csakúgy mint a szerver szobán belüli berendezések mennyiségét.

A rugalmas skálázhatóságon felül, az Aten úgy alkotta meg ezt az új konstrukciót, hogy teljes felügyeleti szabadságot tegyen lehetővé a topológiától. Négy felhasználó közvetlenül felügyelhet 32 számítógépet, és hatékonyan irányíthat egyidejűleg 512 számítógépet ugyanazon az adminisztratív szegmensen át, miközben engedélyezi 4 rendszergazda számára ezen irányítás megosztását, és az 512 számítógép mindegyik ága közti vándorlást. Ez a felügyeleti szabadság racionalizálja az installáció menedzsmentet, miközben óvja a részleg bizalmas információit és a belső biztonságot.

A KM0432 mind a 32 portnak az egység hátoldalán ad helyet, a célorientált chain in/chain out portokat pedig egy 1U high rack mounting készülékházban helyezték el, ezzel ingatlan költséget takarítva meg bármilyen IT környezetben. A KM0432 többféle platformot is támogat (PC, Mac, Sun és Linux), CAT5 to PS/2 és CAT5 to USB adapterek használatával. Ez a kapcsoló lehetővé teszi bármilyen konzol számára bármilyen típusú számítógép vezérlését legyen az USB vagy PS/2.

˝Napjaink vállalatai állandó növekedéssel néznek szembe, az új alkalmazottaktól kezdve a szerverszobák bővítéséig, amely a számítógépekhez történő új és megbízható többszörös konzol hozzáférés folyamatos igényét az optimális MIS felügyelet felé helyezi˝ – mondta Michael Yang az Aten International társ alelnöke. ˝Az ATEN KM0432 Matrix KVM kapcsoló használata a szerverszobában határtalan sokoldalúságot nyújt a vállalatoknak számítógépparkjuk jövőbeli bővítésében és felügyeletében. Mindegyik vállalat testre szabhatja szerverszobájának felügyeletét, lehetővé téve, hogy a legrugalmasabb megoldás felügyelje a számítógépeket az installáció igényeinek függvényében˝.

A KM0432 csomag tartalmaz egy KM0432 Modular Matrix KVM kapcsolót, egy rack mount készletet, négy gumi állványt, egy hálózati kábelt, egy felhasználói kézikönyvet, egy gyors beüzemelési útmutatót és egy szavatossági regisztrációs kártyát. Mindezen felül a live firmware frissítés garantálja minden egyes KM0432 hosszú élettartamát.

A KM0432 KVM kapcsoló ára 4.119 dollár és Magyarországon az Alphasonic Kft.-n keresztül vásárolható meg.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés