Connect with us

technokrata

A Samsung megnöveli DDR2 memóriagyártási mennyiségét

Laptop

A Samsung megnöveli DDR2 memóriagyártási mennyiségét

A Samsung bejelentette, hogy a fejlett DDR2 memória megoldások készen állnak az új generációs, nagyteljesítményű PC-k és szerverek igényeinek teljesítésére.

A Samsung DDR2 megoldások 400, 533 vagy 667 MB/s teljesítményű 1 Gb, 512 Mb és 256 Mb sűrűségű DDR2 lapkát és tizenkilenc DDR2 alapú modul kombinációt tartalmaznak.

A Samsung megszerezte az Intel rendszertanúsítványát az iparág legnagyobb mennyisége, tizenkét 512 és 256 megabájtos DDR2 komponens számára. A minőségi komponensek teljes kínálatára alapozva a Samsung a modul konfigurációk széles elérhetőségét kínálja, beleértve a Samsung egyedi modultervezési technológiáját felhasználó, nagy sűrűségű 2 gigabájtos, a NYÁK mindkét oldalán két sorban elhelyezett 36 darab 512 Mb-es monolit eszközt tartalmazó Registered-DIMM memóriát, valamint az iparág legnagyobb teljesítményű, 16 darab 512 Mb-es 667 DDR2 komponensből felépülő 1 GB-os puffer nélküli DIMM modult.

A Samsung a 0,1 mikronos 1 Gb-es DDR2 termelését a fejlett 12-es számú, 300 mm-es szilíciumlapkát használó sorra helyezi át. A fejlett termelési lehetőségek egységesítése és a DDR2 megoldások széles skálájának biztosítása által ebben az évben a Samsung készen áll arra, hogy támogassa az iparágat az új technológiákra történő áttérés során.

A Gartner Dataquest piackutató vállalat előrejelzései szerint a globális DDR2 piac az ez évi teljes DRAM eladások 10 százalékáról 2006-ra körülbelül a piac 66 százalékára nő. A Samsung a jövőben megnöveli a DDR2 termelést a következő generációs technológia problémamentes bevezetése céljából.

A Samsung tervezi a 2003-ban 30 százalékos piaci részesedést elérő DRAM üzletág további kiterjesztését az értéknövelt piacokat – például grafikát, digitális fogyasztási és mobil alkalmazásokat – megcélzó stratégiájának alkalmazásával.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák