Connect with us

technokrata

eTel Magyarország: újabb technológiai fejlesztés a versenyképesebb szolgáltatásokért

Laptop

eTel Magyarország: újabb technológiai fejlesztés a versenyképesebb szolgáltatásokért

Az eTel Magyarország egy SDH berendezést telepített a BIX mellett működő infokommunikációs térbe.

Az eTel Magyarország újabb technológiai fejlesztéseket hajtott végre magas színvonalú távközlési szolgáltatásai versenyképességének és minőségének további javítása érdekében. A cég ezúttal egy SDH (Syncronous Digital Hierarchy) berendezést telepített a BIX (Budapest Internet Exchange) mellett működő infokommunikációs térbe.

A fejlesztés eredményeként az eTel újabb összekapcsolódási pontot létesített a legjelentősebb magyarországi távközlési szolgáltatókkal, amely lehetővé teszi, hogy egyes nemzetközi hívószámok eléréséhez az eddiginél is rövidebb útvonalakat biztosítson ügyfeleinek.

A beruházással az eTel tovább javította az általa biztosított hang- és adatkommunikációs összeköttetések stabilitását. Közép-Európa egyik alternatív távközlési szolgáltatójának, az eTel Csoportnak magyarországi vállalata már évek óta olyan sokszorosan redundáns technológiai és hálózati hátteret épített ki, amely az ügyfeleknek a magyar piacon egyedülálló biztonságot és elérést nyújt.

Az eTel egyébként 2001 óta tart fent Gigabit/s-os kapcsolatot a BIX-szel ügyfelei magyarországi Internet-forgalmának biztosítására.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák