Connect with us

technokrata

Bemutatkozik a Panasonic Full Digital technológia

Laptop

Bemutatkozik a Panasonic Full Digital technológia

Az innovatív és csúcsminőségű autó-hifi szerelmeseinek mindig is a Panasonic volt az egyik legnagyobb név. A Panasonic ezt az előkelő helyezést kívánja tovább erősíteni a 2004. évre megálmodott izgalmasan új modellekkel.

A csúcstechnológiát képviselő DVD alapú autós navigációs rendszerektől a műszerfalba engedelmesen belesimuló kialakításon át a még több zenei formátum lejátszhatóságáig és az utazást még szórakoztatóbbá tévő megoldásokig mindent megtalálunk az új termékpalettán. A Panasonic minden egyes terméke a nagyobb teljesítmény és a még jobb ár-érték arány elérését szolgálja.

A Panasonic új koncepciójának középpontjában a ˝Full Digital˝ technológia áll. A 2004. évi termékválaszték zászlóshajójának szánt CD lejátszós rádióerősítőjében alkalmazott új Digitális hangerősítés technológia és a továbbfejlesztett rádió DSP (digitális jelfeldolgozó processzor) a digitális technológia előnyeinek eddig még sosem tapasztalt sokoldalúságát teszi lehetővé. A hangképzés teljes folyamata – a CD-k és az MP3 és WMA tömörített zenei formátumú hangforrásoktól egészen a hangszórókig – digitális úton történik, így tökéletesen torzításmentes zenei hangzást élvezhetünk. A digitális hangzás tökélyének további segítséget nyújt a sokoldalú hangzásvezérlés (SQ, SQ7, SQ9), a tiszta és valósághű hangzást elősegítő Hangdinamika szabályozás, a hátsó hangszórópár mélynyomóként való használatát lehetővé tévő innovatív SBC-SW, valamint a mélynyomóval felszerelt rendszerek mélyhangjainak kivételes tisztaságát szolgáló Hangváltó keresztezési pont.

A 2004-es modellek másik nagy erőssége a készülékek megjelenésének saját ízlésünket tükröző beállításainak sokoldalúsága. A még több autó modell számára elérhető egyszerű bekötési megoldás és a tetszetős, kikapcsolt állapotban teljesen elsötétülő előlapon kívül az új modelleknél még több kreatív szabadságot tesz lehetővé az egyéni beállítású kijelző és az éjszakai / nappali megvilágítás variálhatósága. A továbbfejlesztett nagyfelbontású HD B-I.G. kijelzőpanel a 2002-es modellekhez képest több mint kétszer nagyobb felbontású, továbbá saját készítésű vagy letöltött álló és mozgóképek használatát is lehetővé teszi. Az állítható dőlésszögű motoros előlap a jobb rálátást és a vezetés biztonságának növelését szolgálja, míg a különleges fedőráccsal ellátott új hangszóró széria a ˝Full Digital˝ zenei élményt szólaltatja meg.

Új szolgáltatások és fejlesztések – 2004
-“Full Digital” koncepció, amelyet az új digitális erősítő és a rádió DSP testesít meg – színtiszta digitális technológia a kristálytiszta digitális hangzásért.
-Továbbfejlesztett hangzás beállítások: Precíz hangzásvezérlés beállítások (SQ, SQ7, SQ9) és hangdinamika vezérlés. Jobb mélyhangzás az SBC-SW alkalmazásával, vagy a hangváltó keresztezési pont rendkívüli beállítási lehetőségeinek használatával.
-Testreszabás: az új változtatható megjelenésű HD B.I.G. kijelzőpanel és az új éjszakai/nappali megvilágítás segítségével saját ízlésünknek megfelelően beállított motoros előlap.
-Új hangszóró koncepció: Diszkrét peremkialakítás a jobb mélyhangzásért; Hologramszerű felület Design a hangszóró tölcsérek hangzása és megjelenése egyaránt gyönyörű – mindez a harapós ˝Pí˝ rács mögé zárva.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp