Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozik a Panasonic Full Digital technológia

Laptop

Bemutatkozik a Panasonic Full Digital technológia

Az innovatív és csúcsminőségű autó-hifi szerelmeseinek mindig is a Panasonic volt az egyik legnagyobb név. A Panasonic ezt az előkelő helyezést kívánja tovább erősíteni a 2004. évre megálmodott izgalmasan új modellekkel.

A csúcstechnológiát képviselő DVD alapú autós navigációs rendszerektől a műszerfalba engedelmesen belesimuló kialakításon át a még több zenei formátum lejátszhatóságáig és az utazást még szórakoztatóbbá tévő megoldásokig mindent megtalálunk az új termékpalettán. A Panasonic minden egyes terméke a nagyobb teljesítmény és a még jobb ár-érték arány elérését szolgálja.

A Panasonic új koncepciójának középpontjában a ˝Full Digital˝ technológia áll. A 2004. évi termékválaszték zászlóshajójának szánt CD lejátszós rádióerősítőjében alkalmazott új Digitális hangerősítés technológia és a továbbfejlesztett rádió DSP (digitális jelfeldolgozó processzor) a digitális technológia előnyeinek eddig még sosem tapasztalt sokoldalúságát teszi lehetővé. A hangképzés teljes folyamata – a CD-k és az MP3 és WMA tömörített zenei formátumú hangforrásoktól egészen a hangszórókig – digitális úton történik, így tökéletesen torzításmentes zenei hangzást élvezhetünk. A digitális hangzás tökélyének további segítséget nyújt a sokoldalú hangzásvezérlés (SQ, SQ7, SQ9), a tiszta és valósághű hangzást elősegítő Hangdinamika szabályozás, a hátsó hangszórópár mélynyomóként való használatát lehetővé tévő innovatív SBC-SW, valamint a mélynyomóval felszerelt rendszerek mélyhangjainak kivételes tisztaságát szolgáló Hangváltó keresztezési pont.

A 2004-es modellek másik nagy erőssége a készülékek megjelenésének saját ízlésünket tükröző beállításainak sokoldalúsága. A még több autó modell számára elérhető egyszerű bekötési megoldás és a tetszetős, kikapcsolt állapotban teljesen elsötétülő előlapon kívül az új modelleknél még több kreatív szabadságot tesz lehetővé az egyéni beállítású kijelző és az éjszakai / nappali megvilágítás variálhatósága. A továbbfejlesztett nagyfelbontású HD B-I.G. kijelzőpanel a 2002-es modellekhez képest több mint kétszer nagyobb felbontású, továbbá saját készítésű vagy letöltött álló és mozgóképek használatát is lehetővé teszi. Az állítható dőlésszögű motoros előlap a jobb rálátást és a vezetés biztonságának növelését szolgálja, míg a különleges fedőráccsal ellátott új hangszóró széria a ˝Full Digital˝ zenei élményt szólaltatja meg.

Új szolgáltatások és fejlesztések – 2004
-“Full Digital” koncepció, amelyet az új digitális erősítő és a rádió DSP testesít meg – színtiszta digitális technológia a kristálytiszta digitális hangzásért.
-Továbbfejlesztett hangzás beállítások: Precíz hangzásvezérlés beállítások (SQ, SQ7, SQ9) és hangdinamika vezérlés. Jobb mélyhangzás az SBC-SW alkalmazásával, vagy a hangváltó keresztezési pont rendkívüli beállítási lehetőségeinek használatával.
-Testreszabás: az új változtatható megjelenésű HD B.I.G. kijelzőpanel és az új éjszakai/nappali megvilágítás segítségével saját ízlésünknek megfelelően beállított motoros előlap.
-Új hangszóró koncepció: Diszkrét peremkialakítás a jobb mélyhangzásért; Hologramszerű felület Design a hangszóró tölcsérek hangzása és megjelenése egyaránt gyönyörű – mindez a harapós ˝Pí˝ rács mögé zárva.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés