Connect with us

Hirdetés

technokrata

8.000 zeneszám is elfér a 30 GB-os Creative Jukebox Zen Xtrán

Laptop

8.000 zeneszám is elfér a 30 GB-os Creative Jukebox Zen Xtrán

A Creative bejelentette a Creative Jukebox Zen Extra új, 30 GB-os verzióját.

Nagyméretű, kék háttérvilágítású LCD kijelzőjével, nagy kapacitású merevlemezével, és kivehető, tölthető lítium-ion akkumulátorával a Creative Jukebox Zen Extra 30 GB a zenék gyors elérését, könnyű rendszerezhetőségét, és akár 8.000 MP3 vagy WMA zeneszám tárolására elegendő kapacitást biztosít, egy feltöltéssel akár 14 órán át. A nagysebességű USB 2.0 interfészen keresztül akár másodpercenként egy zeneszám sebességgel lehet rá számokat tölteni. Az ikonalapú kezelőfelület és az intuitív menü segíti a felhsználókat a számok közötti navigációban, valamint a lejátszási listák összeállításában, lejátszásában. Jóminőségű, Neodymium mágnessel ellátott sztereo fülhallgató biztosítja a kiváló élményt.

˝A Creative Jukebox Zen termékcsaládunk az MP3 kiválóságainak csúcsa˝ – magyarázza Julie McGuire a Creative európai üzleti menedzsere. ˝Az új 30 GB-os verzióval szélesítjük vevőink választási lehetőségeit, miközben megtartjuk a nagyobbik testvér jellemzőit. Ezért ez a rendszer a teljes Creative Jukebox Zen funkciópalettát magáénak tudhatja, és a Creative MediaSource erőteljes, mégis egyszerűen használható szoftver is jár hozzá, amely megkönnyíti a digitális zene rendszerezését, és hanganyagok MP3 vagy WMA formátumba alakítását a PC-n˝ – teszi hozzá.

A Jukebox Zen Xtra 30 GB egy kézzel is vezérelhető, köszönhetően az intuitív görgető vezérlőnek, az extranagy, kék háttérvilágítású LCD kijelzőnek, és az ikonalapú kezelőfelületnek. A mindennapi mobil élet megkönnyítése és élvezetesebbé tétele érdekében elalvási időzítőt és zenére ébresztést is tartalmaz, amivel lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pihenjenek és ébredjenek kedvenc számaikat hallgatva.

˝Úgy gondoljuk, hogy ez az új rendszer, csúcsminőségű hangjával, könnyű használatával, letisztult vizuális kezelőfelületével és elképesztő tárolási kapacitásával igazán sokoldalú, tenyérméretű megoldást kínál a felhasználóinknak mind zene, mind adatok terén˝ – magyarázza Julie McGuire. ˝Akárhogy akarják is rendszerezni az emberek digitális szórakoztatásukat, a Creative rendelkezik a tökéletes megoldással minden igényhez és pénztárcához˝.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés