Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb lépés az Euroweb-Elender fúzió kapcsán

Laptop

Újabb lépés az Euroweb-Elender fúzió kapcsán

A két cég egyesülésével a magyar piac legnagyobb üzleti Internet-szolgáltatója jön létre.

2004. február elején a Nasdaq internetes oldalán megjelent közleményben olvashattuk elsőként, hogy az Euroweb International szerződést írt alá az Elender Informatika Rt. 100 százalékos üzletrészének megvételéről. Az Euroweb és az Elender összeolvadásával a legnagyobb magyarországi független Internet-szolgáltató jön létre.

A korábban bejelentett tranzakció fontos lépéseként az Euroweb International és a Wallis Csoport többségi tulajdonában álló Elender Üzleti Kommunikációs Rt. részvényeseinek képviselői 2004. február 23-án aláírták az Elender Rt. 100%-ának Euroweb International felé történő értékesítéséről szóló adásvételi szerződést.

Az Egyesült Államok törvényeinek megfelelően az Euroweb International (mint Nasdaq-on jegyzett cég) várhatóan 15 napon belül benyújtja az amerikai tőzsdei hatóság felé a tranzakció dokumentumait.

Ezt követően az Euroweb menedzsmentje és az Elender jelenlegi tulajdonosai közös sajtótájékoztatón szolgálnak részletes információkkal a tranzakcióról, illetve a jövőben követendő vállalati stratégiáról. A tranzakció lezárásának egyik lényeges feltétele a Gazdasági Verseny-hivatal jóváhagyásának megszerzése.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés