Connect with us

A Canon új EF28-300 f/3.5–5.6L IS USM objektívje

Laptop

A Canon új EF28-300 f/3.5–5.6L IS USM objektívje

A Canon bemutatta a professzionális EF28-300mm f/3.5–5.6L IS USM ultra-nagy szorzótényezős zoom objektívet.

A kb. tizenegyszeres zoom-tartomány a nagy látószögtől a tele állásig szinte mindent élesre állít, így a Canon legújabb por- és nedvesség-álló ˝fehér objektívje˝ azoknak a profi EOS fotósoknak az igényeit is kielégíti, akik kerülni próbálják a gyakori objektívcserét és nem szeretnek több objektívet magukkal hordani.

Képstabilizálás
Az objektív tartalmazza a Canon híres képstabilizálási (Image Stabilisation, IS) technológiáját, amely képes a kb. 3 blendés kompenzációra is a kép elmosódottságának bármilyen látható növekedése nélkül, akár statikus, akár mozgó téma fényképezésekor. Ezáltal a kézből történő fényképezés egyre több szituációban válik lehetővé, vagyis egyre ritkábban lesz szükség állványra. A nagymértékű egyirányú elmozdulás során az IS Mode 2 automatikusan érzékeli az optika tudatos elmozdítását, és az adott irányban megállítja a korrekciót, ezzel is csökkentve a bemozdulást. A rendszer automatikusan felismeri a mozgás, illetve a rázkódás hiányát, hogy elkerülje az esetleges hibákat az állvány használata során.

Gyors autofókusz
A belső élességállítású, gyűrűs Ultrasonic motoros (USM) technológia ultrahangos rezgések felhasználásával biztosítja az automatikus élességállításhoz szükséges forgatóerőt, amivel nagysebességű, precíz, kiemelkedően hatékony és gyakorlatilag hangtalan élességállítást ér el, mindamellett az objektív gyors reakcióidőkre és pontos leállásra képes. Az optika teljes körű manuális élességállítást biztosít az autofókusz rendszer befolyásolása nélkül. A legkisebb fókusztávolság a teljes zoomtartományban mindössze 0,7 m.

Digitális fotózáshoz tökéletes
Az objektív alakjának és bevonatának optimalizálása révén csökkent a becsillanás és a szellemkép-képződés esélye. Ezáltal az objektív ideális eszköz a digitális fényképezőgépezéshez, ahol a visszaverődés az objektív hátsó részéről gyakrabban fordul elő, mint filmes társaiknál. Az APS-C méretű szenzorral rendelkező fényképezőgépekkel (pl. EOS 10D) még jobban kihasználható az objektív nagyítási képessége: 35 mm-es filmes gépre vetítve a gyújtótávolság tartománya 45-480 mm-es lesz.

Precíz optika a kiváló képminőségért
A 16 csoportba rendezett 22 lencsetag a teljes zoom-tartományban jelentősen csökkenti az esetleges képtorzulásokat. A többi EF objektívhez hasonlóan a blendeműködés itt is EMD (elektromágneses diafragma) megoldású, ami gyors, csendes és precíz vezérlést biztosít, és kör alakú blende-lamellákat foglal magába a háttér tetszetős elhomályosítása érdekében, a legnyitottabb blendétől 2 Fé-vel lefelé terjedő tartományban. A 3 ultra alacsony szórású (Ultra-low Dispersion, UD) üveg lencsetag hatékonyan csökkenti az általában a gyengébb minőségű objektíveknél tapasztalható kromatikus aberrációt, míg az aszférikus lencsetag számos zoomoláskor keletkező hibát javít ki, ezáltal kölcsönözve az objektívnek azt a felülmúlhatatlan világosságot és nagy teljesítményt, amely mindig is jellemezte a professzionális L sorozatú objektíveket.

Zoom beállítás
A különleges zoom mechanizmus lehetővé teszi, hogy a zoomolás érzékenysége a különböző egyéni igényeket is kielégítse. A zoom bármilyen gyújtótávolságon rögzíthető.

Védelem a környezeti behatásoktól
Amint az egy Canon L sorozatú objektívtől elvárható, az EF 28-300mm f/3.5–5.6L IS USM is egy robusztus, por- és cseppálló kiépítésű objektív, így a professzionális fotósok akár barátságtalan környezeti körülmények között, szélsőséges hőmérséklet és páratartalom esetén is gond nélkül dolgozhatnak.

Kompatibilitás az EOS sorozattal
Az objektív működési karakterisztikáját a legújabb EOS rendszerű gépekhez igazították, hogy a maximumot hozhassák ki az objektív sebességéből.

Harmóniában a környezettel
A Canon hagyományos környezetvédelmi elkötelezettségének megfelelően az optika kizárólag ólommentes üveget tartalmaz.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő