Connect with us

A HP is érmet vár az olimpiára készülő férfi és női vízilabda-csapattól

Laptop

A HP is érmet vár az olimpiára készülő férfi és női vízilabda-csapattól

A HP Magyarország immár tíz éve elkötelezett támogatója a vízilabda sportnak.

Támogatási szerződést írt alá a Hewlett-Packard Magyarország és a Magyar Vízilabda Szövetség, melynek értelmében – ismételten meghosszabbítva a korábbi évek stabil együttműködését – a HP pénzügyi és informatikai eszközök révén segíti a magyar férfi és női vízilabda-válogatott felkészülését az idei olimpiára. A két csapat az elmúlt években sikert sikerre halmozott; ebben az évben Athénból szeretnének aranyéremmel hazatérni.

A HP tíz éve kíséri figyelemmel a sportág hazai fejlődését, s támogatóként aktívan részt vállal a csapatok páratlan sikereiben olimpiákon, Európa- és világbajnokságokon. A vállalat által felkínált eszközök a csapattagok és az edzők munkáját segítik az olimpiai felkészülésben. A HP e hagyományosan sikeres sportágat – informatikai iparági vezető szerepéhez méltóan – a jövőben is támogatni kívánja.

A következő generáció bajnokainak felkutatása érdekében a HP Magyarország és a Magyar Vízilabda Szövetség a 2003/2004-es szezonban is megrendezi nagy sikerű Sulipóló versenyét, melynek keretében mintegy 3500 nyolc és tizennégy év közötti gyermek mérkőzik meg a vándorkupáért. A versenyben közel kétszáz iskola 300 csapata vesz részt.

„A sport olyan értékeket közvetít, amelyek a HP számára is elsődlegesek, mint például a csapatszellem, a tehetségek felkarolása, az ellenfél tisztelete, a mindenkori felkészültség fontossága, a győzni akarás és a fair play. Ezért támogatjuk a legsikeresebb magyar sportágat, a vízilabdát.” – mondta Dr. Beck György, a HP Magyarország vezérigazgatója.

A Magyar Vízilabda Szövetség bebizonyította, hogy alapelvei és módszerei alkalmasak arra, hogy világszínvonalú teljesítményre ösztönözzék a velük kapcsolatba kerülő sportolókat és edzőket. A HP támogatásával az eddigi eredmények megőrizhetők, és a jövőben tovább fejleszthetők lesznek.

„Rendkívül értékes számunkra a HP Magyarország támogatása, mivel biztosak vagyunk abban, hogy ezzel a segítséggel a korábbiakhoz hasonlóan kiemelkedő eredményeket fogunk elérni az athéni olimpián is.” – mondta Kemény Dénes, a férfi vízilabda válogatott szövetségi kapitánya.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom