Connect with us

technokrata

HP Photosmart R707: széles szolgáltatási körű új digitális fényképezőgép

Laptop

HP Photosmart R707: széles szolgáltatási körű új digitális fényképezőgép

A HP bemutatta Photosmart R707 típusú digitális fényképezőgépét, a vadonatúj R sorozat első tagjaként, amely az elegáns külső megjelenés és a csúcs funkcionalitást nyújtó technikai innovációk ötvözetével teszi még felejthetetlenebb élménnyé a digitális fotózást.

Az 5,1 megapixeles felbontású, kompakt HP Photosmart R707 a HP digitális fényképezőgépeinek legújabb stílusjegyeit viseli magán. Az acél előlapnak és a stilizált hullámot formázó ujjtámasznak köszönhetően a modern megjelenésű, aszimmetrikus vonalvezetésű gép komplett funkcionalitását számos egyedi elem teszi teljessé. A HP Photosmart R707 minden eddiginél egyszerűbbé és élvezetesebbé teszi a digitális képek rögzítését.

A 24x-es teljes (3x-os optikai és 8x-os digitális) zoomot biztosító gép tízféle rögzítési üzemmódjával szinte bármilyen távolságból éles és tiszta felvételek készíthetők. A HP Photosmart R707 a rendkívüli teljesítményre és kreatív szabadságra vágyó amatőr fotósok ideális eszköze.

A HP Photosmart R707 a HP Real Life Technologies megoldásaival is elősegíti a sikeres és élvezetes fotózást. Ezek egyike az egész világon egyedülálló, gépbe épített vörösszem-eltávolítási jellemző, amely a rögzítést követően azonnal korrigálni tudja a képet. A HP szabadalmaztatott Adaptive Lighting technológiája a nagy kontrasztarányú képek sötét árnyalatú területeinek automatikus világosításával fokozza a felvételek valósághűségét. Az autofókusszal még kedvezőtlen fényviszonyok között is éles, tiszta képek rögzíthetők.

A HP Photosmart R707 másik, világszerte egyedülálló fejlesztése a gépbe épített panorámakép-előnézet. A kimondottan tájkép-sorozatok rögzítését segítő rendszer megjeleníti az LCD-kijelzőn az előző kocka szélének „szellemképét”, hogy a fotósnak ne önállóan kelljen kitalálnia, hol kezdődjön a panorámakép következő eleme. A fotózás pontosságának növelésén túl a panorámakép-készítő üzemmód arra is képes, hogy már a PC-re töltés alkalmával tökéletesen egymás mellé illessze a darabkákat. Az ágazatban elsőként a HP Photosmart R707 arra is lehetőséget nyújt, hogy felhasználója magán a kijelzőn megtekintse a teljes panoráma felvételt.

A dinamikus, új Photosmart R707 csomagja a HP Photo Adviser alkalmazást is tartalmazza. A HP új Real Life technológia megoldása a fotók elemzése alapján javaslatot tesz arra nézve, miként lehetne javítani az adott kép paramétereit (pl. az expozíciót és a fókuszt). Ezzel a tanulni vágyó fotósoknak szánt, zseniális eszközzel bárki profi benyomást keltő képeket készíthet – egyetlen gombnyomással.

A HP Photosmart R707 a képek egyszerű letöltését, nyomtatását, megtekintését, e-mailhez csatolását illetve webes megosztását elősegítő HP Instant Share technológiát is támogatja. Pozícióérzékelője automatikusan a megfelelő helyzetbe forgatja a tévéképernyőn vagy kijelzőn megjelenített fotókat – így a felhasználó egyszerűen és könnyedén megoszthatja fotósorozatait másokkal.

Az elegáns, új HP Photosmart R707 digitális fényképezőgép mellett a HP R sorozatú Photosmart gépekhez szánt dokkolóállomását is bemutatta. A felhasználóbarát, sokoldalú eszköz vagy a digitális géppel egy csomagban, vagy opcionális kiegészítőként vásárolható meg. Ez a többfunkciós rendszer támogatja a lítiumionos akku fényképezőgépen belüli töltését, és külön, második töltőhelyet is biztosít a tartalékakku számára. Az R sorozatú HP Photosmart dokkolóállomás PC- és Mac-rendszerű számítógépekkel is képes együttműködni, és HP Instant Share technológiával egyszerűsíti a képek letöltését, nyomtatását és e-mailhez csatolását. A dokkolóállomást tévékészülékhez csatlakoztatva a felhasználó diasorozatként is egyszerűen levetítheti fotóit a szupervékony, vezeték nélküli távvezérlő segítségével.

A HP Photosmart R707 csomagja újratölthető lítiumionos akkumulátort, számítógépkábelt, közvetlen nyomtatást támogató kábelt, HP Image Zone szoftvert, csuklópántot, kézikönyvet és váltakozóáram-adaptert is tartalmaz. A fényképezőgép opcionális kiegészítői között lítium-ionos tartalékakku, gyorstöltő és hordtáska található. Magyarországon 2004. áprilisától érhető el a készülék.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp