Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe: új lehetőségek az internetes nyomtatásban és online dokumentumküldésben

Laptop

Adobe: új lehetőségek az internetes nyomtatásban és online dokumentumküldésben

Az Adobe bejelentette a korábban Adobe PDF Transit márkanév alatt ismert technológia legújabb, Adobe PDF JobReady 1.6 verziójának megjelenését.

Az Adobe PDF JobReady 1.6 lényeges jellemzői közé tartoznak a következők: egykattintásos ˝nyomdakész˝ Adobe PDF készítés bármilyen tartalomszerkesztő alkalmazásból a nyomdai szolgáltató előre konfigurált beállításai alapján, a nyomdai feladatok ellenőrzési lehetősége a munkaállomásról, és állományok küldése 40 bites biztonságos titkosítással. Az Adobe PDF JobReady 1.6 nyomtatási feladat-definíciós formátummal (JDF) rendelkezik, amely a folyamat automatizálás irányítását, és a kreatív szakemberek, illetve nyomdai szolgáltatók közti biztonságos kommunikációt teszi lehetővé.

Az Adobe bejelentette még társulását a Datalogics-szal, a kiadvány megoldások vezető szállítójával, amelynek célja, hogy rendszerintegrátorok, és nyomdai szolgáltató irodák részére világszerte biztosítsa az Adobe PDF JobReady licencelését, karbantartását és ügyfélszolgálatát.

“Azért kereszteltük át az Adobe PDF JobReady-t, hogy világossá tegyük a professzionális nyomtatási munkafolyamatokban betöltött mind fontosabb szerepét.˝ – mondta James Alexander, az Adobe Kiadványtechnológia és Szolgáltatások igazgatója.

“A nyomdai szolgáltatók tudatában vannak azoknak a problémáknak, amelyek a feladatok küldésével, fogadásával és feldolgozásával járnak.˝ – mondta James McNeill, a Datalogics elnöke – ˝Az Adobe PDF JobReady megszünteti ezeket az aggályokat. A technológia iránti igény hatalmas piaci lehetőségeket jelent a Datalogics és a nyomdai iparág számára, mert a vállalatok a megoldásokat és szolgáltatásokat az ügyfelek munkaállomásairól történő megbízható Adobe PDF file-készítésre és küldésre is kiterjeszthetik.˝



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés