Connect with us

Videokamerával kombinált digitális fényképezőgép újdonság a Samsungtól

Laptop

Videokamerával kombinált digitális fényképezőgép újdonság a Samsungtól

A Samsung Electronics bemutatta második generációs DuoCam termékét, az SC-D6040 készüléket, egy MiniDV digitális videokamerával kombinált, 4,13 megapixel felbontású digitális fényképezőgépet.

Az új DuoCam SC-D6040 egy kompakt, sokoldalú és könnyű egység, mely legyőzi a hagyományos digitális fényképezőgép-videokamera kombinációk korlátait. Az eszköz két külön objektívvel működik, melyek egymás fölé vannak rendezve, egyedülállóan karcsú alakot biztosítva. A fejlett kamera funkciók között megtalálható egy külön nyomógomb, mellyel egyszerűen átválthat a két kamera funkció között, valamint egy mód kiválasztó kapcsoló, mellyel az expozíció és a zársebesség kezelése, rekesznyílás beállítása és automata mód között választhat. Ez a fejlesztés teszi lehetővé, hogy a DuoCam maximális teljesítményt nyújt változatlan méretben.

A Samsung SC-D6040 készüléke beépített támogatást tartalmaz az MPEG-4 felvételekhez, ezzel elérhető a 30 képkocka/perc sebességű VGA mozgóképrögzítés, mely kiváló a rövid felvételek készítéséhez. A DuoCam készülékbe épített memóriakártya-nyílások kompatibilisek a MemoryStick Pro és az SD/MMC flash memóriakártyákkal, így az adattárolási lehetőségek széles skálája használható. A video- és képfájlok könnyen átvihetők számítógépre a 480 Mbps sebességű USB 2.0 porton, vagy az IEEE1394/FireWire porton.

A DuoCam kültéren és erős napsütésben is jól látható Vision LCD Monitor megjelenítőt, Power Night Capture funkciót, valamint kinyitható vakut is tartalmaz. A digitális fényképezőgép háromszors optikai és hatszoros digitális nagyítása kiváló minőségű állóképek készítését teszi lehetővé akár 2592×1944 képpont felbontással.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom