Connect with us

technokrata

Új Yepp lejátszókat jelentett be a Samsung

Laptop

Új Yepp lejátszókat jelentett be a Samsung

A Samsung bemutatta eddigi legkifinomultabb Yepp lejátszóját, az YH-999 készüléket, egy teljes körű funkcionalitást kínáló multimédia eszközt és a régóta várt első hordozható Media Center eszközök egyikét.

A vékony és könnyű készülék bárhol és bármikor lehetővé teszi audió és video anyagok lejátszását. Azon túl, hogy kiváló minőségű WMA és MP3 zenefájlok lejátszását és tárolását teszi lehetővé a tágas 20 GB kapacitású tárolóegység, a termék Windows Media Video (WMV) fájlokat is lejátszik 320×240 képpont felbontással és 700 kbps sebességgel.

A hozzá tartozó 400 MHz-es PXA 255 CPU processzor biztosítja a médiafájlok zökkenőmentes lejátszását a kiváló 3,5 colos méretű, 320×240 felbontású transzreflektív TFT LCD képernyőn. Az YH-999 beépített kompozit video kimenetet is tartalmaz, mely lehetővé teszi az eszköz TV készülékhez kapcsolását és videoanyagok lejátszását. Még a nagyméretű videofájlok is percek alatt áttölthetők a készülék USB 2.0 csatlakozásán keresztül.

A Samsung emellett bemutatta az YP-860 Yepp Sports HDD modellt, mely a teljes MP3 funkcionalitást fejlett egészségfigyelő funkciókkal ötvözi. A 1,5 GB médiatartalom tárolására szolgáló tárolóegység mellett az YP-860 beépített FM rádióval rendelkezik, és támogatja az MP3, WMA és AFS zenefájlokat. Több, mint egy MP3 lejátszó, mert tartalmaz egy szívritmus-figyelőt, kalória-számlálót és stopperórát, melyek kiváló edzőtárssá teszik. A könnyű YP-860 cseppálló, és a könnyű mozgathatóság érdekében fogópánttal van ellátva.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp