Connect with us

Novell exteNd 5 – az iparág legszélesebb platformtámogatása

Laptop

Novell exteNd 5 – az iparág legszélesebb platformtámogatása

A Novell szolgáltatás-központú alkalmazásfejlesztési csomagja, a Novell exteNdnek legújabb verziója segítséget nyújt a vállalatok számára a webes szolgáltatások gyors tervezésében és fejlesztésében az újabb ügyfelek elérése, a hatékonyabb partnerkapcsolatok kiépítése és az üzleti erőforrások alkalmazottak általi gyorsabb hozzáférhetősége céljából.

A Novell exteNd 5 a webes szolgáltatások használatával lehetővé teszi a vállalati fejlesztők számára korábbi verzióból származó rendszerek és alkalmazások integrálását. Később ezek a szolgáltatások beilleszthetők az üzleti folyamatokba, és kevés programozói munkával vagy akár anélkül tehetők elérhetővé a dinamikus portálokon keresztül. Az iparági szabványok és alkalmazásszerverek széles skálájának többplatformos támogatásával az ügyfelek kihasználhatják meglévő befektetéseiket, és elkerülhetik a korábban általános, rendszercserével járó megoldásokat.

A Novell exteNd 5 újdonságai

– vizuális fejlesztőeszközök interaktív portletek létrehozásához, egyetlen kódsor leírása nélkül
– vezető iparági szabványok, többek között a következő generációs webes űrlapok W3C XForms 1.0 specifikációja és a különböző portál szállítók megoldásai közötti együttműködést biztosító Portlet 1.0 specifikáció támogatása
– a SUSE Linux és a Red Hat Linux támogatása, az iparág legszélesebb platformtámogatása – NetWare, Windows és Solaris – mellett
– használatra kész portál részletes konfigurációs lehetőségekkel, mely tovább csökkenti a használatba vétel időigényét; az integrált exteNd 5 telepítővel a felhasználók percek alatt készen állhatnak a munkavégzésre

Személyazonosság alapú webes szolgáltatások

A Novell exteNd alkalmazásfejlesztési és a Novell biztonságos személyazonosság-kezelési megoldásainak egyesítésével a szervezetek biztosak lehetnek abban, hogy a megfelelő erőforrások érhetők el a megfelelő emberek számára. Ezzel biztosítható az alkalmazások és szolgáltatások elérhetősége anélkül, hogy az a biztonság rovására menne.

A Novell exteNd biztonságos vállalati vezérlőpult (dashboard) megoldása egyesíti a Novell exteNd szoftvercsalád portál- és integrációs technológiáját a Novell biztonságos személyazonosság-kezelő technológiájával és üzleti tanácsadási szakértelmével, valamint a Hyperion intelligens üzleti termékeivel. Ez a megoldás gyakorlatilag az ügyfél bármely korábbi üzleti intelligencia, elemző vagy CRM (ügyfélkapcsolat-kezelési) szoftverével integrálható. Az eredmény egy biztonságos, szabvány alapú vezérlőpult megoldás.

Elérhetőség

Az ügyfelek kétféle szintű csomagból választhatnak. A Novell exteNd 5 Professional Suite a fejlesztési eszközöket és a szolgáltatás központú alkalmazások létrehozásához futásidejű motorokat kínálja. A Novell exteNd 5 Enterprise Suite a Professional csomag összes szolgáltatása mellett kiegészítő csatlakozási lehetőségeket, üzleti folyamatmenedzsmentet, valamint keresési és munkafolyamat funkciókat tartalmaz.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő