Connect with us

Az EMC új NAS termékei élen járnak az átjáró alapú fejlesztések terén

Laptop

Az EMC új NAS termékei élen járnak az átjáró alapú fejlesztések terén

Az EMC, a világ vezető információ tároló és menedzselő vállalata bemutatta a világ legnagyobb hálózatra kapcsolt tárolóeszköz (NAS)-családjának új tagjait és fejlesztéseit, kihasználva az iparág átjáró-alapú NAS fejlesztések felé irányuló tendenciáját.

A NAS piac leggyorsabban növekvő szegmense, a NAS átjárók magasabb értéket kínálnak felhasználóiknak azáltal, hogy lehetővé teszik a meglévő SAN és NAS tárolóeszközök egyesítését a jobb kihasználás, rugalmasság és megoszlás érdekében, hasznosítva a már meglévő SAN beruházásokat.

A most bemutatott átjáró-kompatibilis NAS termékek a következők:
-Celerra NS700G NAS Gateway – nagymértékben növeli a teljesítményt és a kapacitást, fejleszti a kezelhetőséget és csökkenti a költségeket, támogatja a rugalmas, réteges szerkezetű tároló lehetőségeket.
-Celerra NS700 Integrált NAS – iparág-vezető az integrált rendszerek ár/teljesítménye terén azáltal, hogy a jövőben lehetővé teszi az átállást egy átjáró-alapú architektúrába.
-Celerra CNS 514 Data Mover – elődjéhez, az 510 Data Mover-hez képest 56 százalékos teljesítménynövekedést (26,156 SPEC IOPS) jelent. Az EMC leggyorsabb Celerra CNS modellje megközelítőleg ötször gyorsabb, mint a Network Appliance leggyorsabb modellje, a FAS980c.
-A DART operációs környezet új változata (v5.2), amely által lehetővé válik a:
Kezelés továbbfejlesztése – Az új web-alapú Celerra Manager vállalkozói szempontból jelentősen egyszerűsíti és központosítja az összetett átjáró és integrált Celerra platformok kezelését. A DART 5.2 automatizált és központosított kezelése által, valamint a Microsoft Management Console és aktív könyvtárai segítségével továbbfejlesztett támogatást nyújt Microsoft Windows 2003 környezethez.
Replikáció továbbfejlesztése – Az új Celerra Replicator lehetővé teszi a helyreállítás kiterjesztését; a NAS felhasználók választhatnak a NAS-alapú Celerra Replicator és az EMC SRDF üzleti folytonosságot biztosító termékcsaládja között. A Celerra SnapSure új tulajdonsága, hogy az előre meghatározott ellenőrzési pontok nagyobb hatékonysággal működnek.

Az NS700 és az NS700G Data Mover konfigurációkként kaphatók, lehetővé teszik felhasználók számára, hogy megfeleljenek egy sor szolgáltatási szint-elvárásnak, azáltal, hogy egyidejűleg támogatja a Fibre Channel és az ATA diszk meghajtókat réteges szerkezetű tárolórendszerekben.

David Donatelli, az EMC tárolóplatform-műveletekért felelős vezető alelnöke elmondta: ˝A NAS-piac gyorsan fejlődik. Ügyfeleink fel akarják számolni az infrastruktúrán belül különálló, kapcsolódás nélküli tárolóeszközeiket. Az EMC NAS termékei az átjáró technológia fejlesztése segítségével lehetővé teszik e ˝szigetek˝ megszűntetését. A NAS növeli a teljesítményt, támogatja nagyobb konfigurációk létrehozását, és jobb kihasználást eredményez – és mindezt alacsonyabb költségek mellett˝.

Celerra NS700 NAS Gateway
Az új NS700G NAS átjáró lehetővé teszi felhasználói számára, hogy könnyen és költség-hatékonyan integrálják a NAS megoldásokat a már meglévő CLARiiON CX és Symmetrix tároló-környezetekbe. A NS700G hozzáférhető Data Mover konfigurációként, valamint 33 százalékkal jobb ár/teljesítmény arány biztosít, mint az NS600G. A felhasználók már meglévő eszközeiket a vezérlő cseréjével frissíthetik az NS700G kiváló ár/teljesítmény szintjére.
Celerra NS700 Integrált NAS
Az új NS700 integrált NAS rendszer az egyetlen NAS termék, amely lehetővé teszi egy átjáró konfigurációba történő frissítést a beruházások védelme mellett. Az NS700 kitűnő választás azok számára, akiknek egyedi alkalmazásaikhoz, részlegekhez vagy helyszínekhez vállalati szintű NAS tulajdonságokra van szükségük.

A tároló iparág SFS97 SPEC szabványa szerint az NS700 iparág-vezető az ár/teljesítmény terén:
-A NS600-hoz képest 33 százalékkal nagyobb teljesítmény
-22 százalékkal jobb ár/teljesítmény arány, a termék ára 21 százalékkal alacsonyabb, mint a Network Applicance FAS940c termékéé.
-19 százalékkal jobb ár/teljesítmény arány, a termék ára 43 százalékkal alacsonyabb, mint a Network Appliance FAS960c termékéé.

Elérhetőség
A most bemutatott termékek széles körben hozzáférhetőek. Áruk magában foglalja a CIFS protokollt, a SnapSure szoftvert, a Web Managert, valamint 2 év hardver- és 90 nap szoftvergaranciát.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom