Connect with us

technokrata

Az Abesse a Magyar Nemzeti Bank fejlesztési partnere

Laptop

Az Abesse a Magyar Nemzeti Bank fejlesztési partnere

A keretszerződés aláírására a sikeres pályázatot követően 2004. február 9-én került sor.

Az Abesse Informatikai Tanácsadó Rt.(SZÁMALK csoport) eredményesen pályázott a Magyar Nemzeti Bank „Partner szállítók kiválasztására” kiírt pályázatára. A megkötött keretszerződés értelmében az Abesse 2004-ben további minősítés nélkül szállíthat Microsoft technológiához kapcsolódó fejlesztési szolgáltatásokat az MNB részére.

A Magyar Nemzeti Bank a tavalyi év második felében írt ki pályázatot „Partner szállítók kiválasztására”. A kiírásra azok a cégek pályázhattak, akik korábban már megszerezték a Microsoft Gold Certified Partner minősítést. Fenti feltétel magában is erős követelmény, hiszen a cím megszerzését a Microsoft magas szakmai felkészültséghez, és ügyfelek áltat igazolt referenciákhoz köti. Éppen ezért az Abesse számára különösen értékes elismerés, hogy az MNB választása egy ilyen erős mezőnyben esett rá.

A keretszerződés aláírására a sikeres pályázatot követően 2004. február 9-én került sor. Ennek keretében az MNB a 2004-es évben az Abesse szakembereinek közreműködését veszi igénybe a bank által igényelt, Microsoft technológiákra épülő informatikai rendszerek tervezési, megvalósítási és bevezetési feladatainak elvégzésében.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp