Connect with us

Hirdetés

technokrata

Oracle Collaboration Suite: kimagasló teljesítményű levelezési megoldás

Laptop

Oracle Collaboration Suite: kimagasló teljesítményű levelezési megoldás

A teljesítményteszten több mint ötvenezer felhasználó óránként 500 ezer elektronikus levelét továbbították.

A Sun Microsystems és az Oracle kimagasló teljesítményeredményekről számolt be a méretezési teljesítménykarakterisztikát vizsgáló tesztsorozatuk alapján. A tesztelés során középkategóriás Sun szervereken futtatták az Oracle Collaboration Suite rendszert, köztük Sun Fire 6800, V880 és V1280 konfigurációkon, Sun StorEdge lemeztömbökkel és a Sun Solaris operációs rendszerrel. A vizsgálat során 5000-ről több mint 52.000 e-mail felhasználóra növelték a levelezőrendszer beállítását, és még mindig maradt elegendő teljesítmény, hiszen az alkalmazási rétegben 80 százalék volt a CPU-kihasználtság, az adatbázisrétegben pedig kevesebb mint 60 százalék.

A Sun és az Oracle teljesítménytesztje az Oracle Collaboration Suite és a Sun rendszerek valós körülmények közti teljesítményjellemzőire világít rá: a teszt során kapott információk alapján az ügyfelek megtervezhetik a konfigurációs követelményeket, illetve rendszerméretezést végezhetnek. A közös tesztelésnek köszönhetően pontosabban lehet méretezni a heterogén e-mail rendszerek összevonásával létrejövő központi levelezőmegoldásokat, amelyek fokozott bővíthetőséget, gazdagabb funkciókat, nagyobb megbízhatóságot és alacsonyabb élettartamköltséget biztosítanak a vállalatok számára létfontosságú e-mail-szolgáltatásokhoz. Mindehhez a Sun és az Oracle egy online méretezési eszközt tett elérhetővé.

A három architekturális réteg összteljesítményét jellemző eredményt középkategóriás Sun Fire USIII kiszolgálókkal érték el. A tesztek az összes Sun szerveren közel lineáris méretezhetőséget mutattak az Oracle adatbázis-kezelőjével, az Oracle9i alkalmazáskiszolgálóval és az Oracle Internet Directory címtárral.

Az Oracle Collaboration Suite a Sun rendszerein egyetlen központi adattárban tárolja az összes e-mail üzenetet, és kis-, közepes és nagyvállalatok egyformán alkalmazhatják. A mentéshez nem kell leállítani a rendszert, mert a kiszolgáló karbantartásakor át lehet kapcsolni a file-kiszolgálást egy másik csomópontra, így a felhasználók a nap minden órájában, a hét minden napján elérhetik a fontos anyagokat. A Sun rendszereken kialakított összevont e-mail platform olyan központi megoldás, amely fokozott adatbiztonságot és több ponton keresztüli biztonságos hálózatelérést nyújt, ugyanakkor csökkenti a karbantartási költségeket. Az egységes, méretrugalmas szolgáltatással gyorsabban fel lehet ismerni és karanténba lehet zárni a vírusokat, és jelentősen csökkennek a vírustámadások okozta kiesések.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés