Connect with us

Oracle Collaboration Suite: kimagasló teljesítményű levelezési megoldás

Laptop

Oracle Collaboration Suite: kimagasló teljesítményű levelezési megoldás

A teljesítményteszten több mint ötvenezer felhasználó óránként 500 ezer elektronikus levelét továbbították.

A Sun Microsystems és az Oracle kimagasló teljesítményeredményekről számolt be a méretezési teljesítménykarakterisztikát vizsgáló tesztsorozatuk alapján. A tesztelés során középkategóriás Sun szervereken futtatták az Oracle Collaboration Suite rendszert, köztük Sun Fire 6800, V880 és V1280 konfigurációkon, Sun StorEdge lemeztömbökkel és a Sun Solaris operációs rendszerrel. A vizsgálat során 5000-ről több mint 52.000 e-mail felhasználóra növelték a levelezőrendszer beállítását, és még mindig maradt elegendő teljesítmény, hiszen az alkalmazási rétegben 80 százalék volt a CPU-kihasználtság, az adatbázisrétegben pedig kevesebb mint 60 százalék.

A Sun és az Oracle teljesítménytesztje az Oracle Collaboration Suite és a Sun rendszerek valós körülmények közti teljesítményjellemzőire világít rá: a teszt során kapott információk alapján az ügyfelek megtervezhetik a konfigurációs követelményeket, illetve rendszerméretezést végezhetnek. A közös tesztelésnek köszönhetően pontosabban lehet méretezni a heterogén e-mail rendszerek összevonásával létrejövő központi levelezőmegoldásokat, amelyek fokozott bővíthetőséget, gazdagabb funkciókat, nagyobb megbízhatóságot és alacsonyabb élettartamköltséget biztosítanak a vállalatok számára létfontosságú e-mail-szolgáltatásokhoz. Mindehhez a Sun és az Oracle egy online méretezési eszközt tett elérhetővé.

A három architekturális réteg összteljesítményét jellemző eredményt középkategóriás Sun Fire USIII kiszolgálókkal érték el. A tesztek az összes Sun szerveren közel lineáris méretezhetőséget mutattak az Oracle adatbázis-kezelőjével, az Oracle9i alkalmazáskiszolgálóval és az Oracle Internet Directory címtárral.

Az Oracle Collaboration Suite a Sun rendszerein egyetlen központi adattárban tárolja az összes e-mail üzenetet, és kis-, közepes és nagyvállalatok egyformán alkalmazhatják. A mentéshez nem kell leállítani a rendszert, mert a kiszolgáló karbantartásakor át lehet kapcsolni a file-kiszolgálást egy másik csomópontra, így a felhasználók a nap minden órájában, a hét minden napján elérhetik a fontos anyagokat. A Sun rendszereken kialakított összevont e-mail platform olyan központi megoldás, amely fokozott adatbiztonságot és több ponton keresztüli biztonságos hálózatelérést nyújt, ugyanakkor csökkenti a karbantartási költségeket. Az egységes, méretrugalmas szolgáltatással gyorsabban fel lehet ismerni és karanténba lehet zárni a vírusokat, és jelentősen csökkennek a vírustámadások okozta kiesések.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom