Connect with us

VT-Soft: újdonság a Navision rendszerekhez

Laptop

VT-Soft: újdonság a Navision rendszerekhez

A budapesti WestEnd Hiltonban rendezett Szoftverbörze 2004 kiállításon mutatták be a VT-Soft kereskedelmi csomagját.

Az iparcikk forgalmazó cégek számára kialakított szoftver a Microsoft Business Solutions–Navision vállalatirányítási rendszerén alapul, de a magyar piacra optimalizált, azaz a szokásos beszerzés, raktár, készlet, számvitel, kontrolling modulokon túl a csomagot a VT-SOFT fejlesztői kiegészítették speciális funkciókkal.

• pénztárgép/POS integráció – elektronikus összeköttetést biztosít az alaprendszer és a számlázást, nyugtaadást biztosító, APEH engedélyes pénztárgéppel, illetve POS-terminállal; a modul online kapcsolatot teremt a cég készleteivel, árlistáival és vevőanalitikájával, képes vevőkártyák, a vásárlóhoz kötött speciális fizetési kondíciók kezelésére
• fuvarszervezés, túrajáratok – időben ütemezi a disztribúciós tevékenységet, optimalizálja a rendelés állományból következő szállítási feladatok útvonalát, ezáltal a csökkenti fuvarozás költségeit, a kiszállítási időigényt és növeli a vevői elégedettséget
• ügynök, területi képviselő, ügyfélmenedzser munkájának teljes körű támogatása és ellenőrzése – Biztosítja a központi értékesítési rendszer elérhetőségét távoli helyszínekről is. A kialakítástól függően naponta többször, vagy akár valós időben is összeállíthatók és feladhatók a központ számára új megrendelések, foglalások, ügyfél-információk, piaci felmérések, ügynöki jelentések. A kapcsolat felépítése a legkorszerűbb eszközökkel történik, laptopon, vagy az egyre népszerűbb Palm Computeren (PDA) keresztül.

A sajátosan magyar kereskedelmi modulok a Navision nemzetközi ERP rendszerhez illesztve együtt kielégítik a hazai és az Európai Uniós elvárásokat.

A Navision alkalmas például az Intrastat bevallások összeállítására (az Intrastat az EU egységes belső piacán a cégek statisztikai jelentéseiből regisztrálja az áruforgalmat). A csatlakozás után minden EU adószámmal rendelkező cégnek jelentési kötelezettsége lesz, aki más tagországbeli partnerrel kereskedik. A Navision elkészíti valamennyi kötelező ÁFA-statisztikát, jelentést, összefoglalót, ami az Unión belüli áruforgalomban felmerül (például kezeli a fordított ÁFA-könyvelést Európai Unión belüli beszerzésnél és értékesítésnél).

A rendszernek 38 nyelvi és üzleti környezethez igazított változata érhető el, többek között minden kelet- és közép-európai országra honosították, így alkalmas határon túli képviseletek, leányvállalatok, lerakatok tevékenységének koordinálására, integrált kezelésére is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom