Connect with us

technokrata

Novell Linux felügyeli az IBM eServer rendszereket

Laptop

Novell Linux felügyeli az IBM eServer rendszereket

A Novell bejelentette, hogy a Ximian Red Carpet Enterprise mostantól elérhető az IBM eServer rendszerek SUSE Linux Enterprise Server (SLES) környezetben történő karbantartására és felügyeletére.

Ezzel a bejelentéssel a Red Carpet Enterprise az első azonnal használható megoldássá válik az IBM Linux on POWER rendszerek SLES környezetben történő felügyeletéhez. A Novell továbbra is elkötelezetten segíti az ügyfeleket a hálózati szolgáltatásaik Linux rendszeren történő futtatásában. A Ximian és a SUSE felvásárlását követően a Novell az egyetlen nagy szállító, aki a vállalati szintű Linux megoldások teljes skáláját kínálja.

Az IBM Linux on POWER kínálata része az IBM átfogó IBM eServer stratégiájának, és választható lehetőség az ügyfelek számára. A Linux operációs rendszerre felkészített POWER processzor alapú IBM eServer BladeCenter JS20 rendszertől az IBM eServer pSeries és iSeries platformokon keresztül, az IBM kínálja az egyetlen, bevált 64 bites architektúrával támogatott felhasználói rendszert.

A Ximian Red Carpet Enterprise – a Novell erőforrás felügyeleti megoldásának része – automatikus és intelligens Linux csomag függőségi elemzést és ütközésfeloldást nyújt a szoftverfelügyelet könnyítése céljából. A Red Carpet Enterprise lehetősége – a Linux szoftverek frissítéseinek időközönkénti eljuttatása a vállalaton belül a felhasználó által megadott csoportok részére – segíti a költségek csökkentését a Linux szoftverfrissítések felügyeleti folyamatának nagymértékű egyszerűsítése által. A gyors bevezetésnek és a Linux disztribúciók és alkalmazások széles körű támogatásának köszönhetően a szervezetek a befektetés gyors megtérülését érhetik el.

Az IBM eServer pSeries, iSeries és zSeries szerverek Red Carpet Enterprise használatával történő felügyeleti lehetősége már elérhető.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp