Connect with us

Hirdetés

technokrata

Novell exteNd 5 – a legjobb hálózati/szerver alkalmazás

Laptop

Novell exteNd 5 – a legjobb hálózati/szerver alkalmazás

A Novell exteNd 5 szoftvercsomagot a legjobb szerver alkalmazás kategóriában kiválósági díjjal (Product Excellence Award for Best Server Application) tüntették ki a LinuxWorld Conference & Expo rendezvényen. A Novell exteNd 5 emellett elnyerte a legvonzóbb alkalmazásnak járó díjat is – a Cool WOW Factor díjat – a Comdex Scandinavia kiállításon.

LinuxWorld – Product Excellence Award for Best Network/Server Application

A Novell exteNd szoftvercsomag a LinuxWorld kiállításon is kitüntették a hálózati/szerver alkalmazás kategória kiváló termék díjával (Product Excellence Award for Best Network/Server Application). A győzteseket iparági szakértőkből álló ítélőbizottság választotta a nyílt forráskódú számítástechnika legjobb termék- és szolgáltatásfejlesztőjévé. A díjakat az IDG World Expo jelentette be a new yorki LinuxWorld Conference & Expo rendezvény nyitónapján.

A Novell exteNd 5 egy átfogó szoftvercsomag a szolgáltatás-központú alkalmazások gyors fejlesztéséhez, integrálásához és bevezetéséhez. Az exteNd 5 fogd és vidd eszközöket is kínál, mely lehetővé teszi a vállalati felhasználók számára a webes szolgáltatásokat használó korábbi rendszerek integrálását. Az iparági szabványok és alkalmazásszerverek széles skálájának többplatformos támogatásával az ügyfelek kihasználhatják meglévő befektetéseiket, és elkerülhetik az általános, rendszercserével járó megoldásokat. Az ezen a héten megjelent díjnyertes technológia az informatikai fejlesztők számára könnyen hozzáférhető, mivel innovatív vizuális eszközöket tartalmaz, és már a Linux rendszereket is támogatja. A Novell Nsure szoftvercsomaggal egyesítve a Novell egy átfogó megoldást kínál a személyre szóló portál tartalmat szállító személyazonosság alapú szolgáltatások kiépítéséhez.

Comdex – Cool WOW Factor különdíj

A Comdex kiállítás WOW (World Organisation of Webmasters) Iron Chef of Web Sevices versenyén a Novell volt az öt résztvevő versenyző közül az egyik. A verseny előírásai szerint a versenyzőknek öt óra leforgása alatt kellett megtervezniük, kialakítaniuk és bemutatniuk egy összetett webes szolgáltatásra épülő alkalmazást.

„A Cool WOW Factor különdíját az a csapat kapta meg, amelyik a legteljesebb és legmegnyerőbb alkalmazást hozta létre.” – mondta Lars Hornborg, a WSCC (Web Services Competence Centre) koordinátora és a zsűri egyik tagja – „A Novell ezt a díjat a jól felépített alkalmazás mellett a portál szerverrel történő jó integrálhatóságának is köszönheti.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés