Connect with us

technokrata

Novell exteNd 5 – a legjobb hálózati/szerver alkalmazás

Laptop

Novell exteNd 5 – a legjobb hálózati/szerver alkalmazás

A Novell exteNd 5 szoftvercsomagot a legjobb szerver alkalmazás kategóriában kiválósági díjjal (Product Excellence Award for Best Server Application) tüntették ki a LinuxWorld Conference & Expo rendezvényen. A Novell exteNd 5 emellett elnyerte a legvonzóbb alkalmazásnak járó díjat is – a Cool WOW Factor díjat – a Comdex Scandinavia kiállításon.

LinuxWorld – Product Excellence Award for Best Network/Server Application

A Novell exteNd szoftvercsomag a LinuxWorld kiállításon is kitüntették a hálózati/szerver alkalmazás kategória kiváló termék díjával (Product Excellence Award for Best Network/Server Application). A győzteseket iparági szakértőkből álló ítélőbizottság választotta a nyílt forráskódú számítástechnika legjobb termék- és szolgáltatásfejlesztőjévé. A díjakat az IDG World Expo jelentette be a new yorki LinuxWorld Conference & Expo rendezvény nyitónapján.

A Novell exteNd 5 egy átfogó szoftvercsomag a szolgáltatás-központú alkalmazások gyors fejlesztéséhez, integrálásához és bevezetéséhez. Az exteNd 5 fogd és vidd eszközöket is kínál, mely lehetővé teszi a vállalati felhasználók számára a webes szolgáltatásokat használó korábbi rendszerek integrálását. Az iparági szabványok és alkalmazásszerverek széles skálájának többplatformos támogatásával az ügyfelek kihasználhatják meglévő befektetéseiket, és elkerülhetik az általános, rendszercserével járó megoldásokat. Az ezen a héten megjelent díjnyertes technológia az informatikai fejlesztők számára könnyen hozzáférhető, mivel innovatív vizuális eszközöket tartalmaz, és már a Linux rendszereket is támogatja. A Novell Nsure szoftvercsomaggal egyesítve a Novell egy átfogó megoldást kínál a személyre szóló portál tartalmat szállító személyazonosság alapú szolgáltatások kiépítéséhez.

Comdex – Cool WOW Factor különdíj

A Comdex kiállítás WOW (World Organisation of Webmasters) Iron Chef of Web Sevices versenyén a Novell volt az öt résztvevő versenyző közül az egyik. A verseny előírásai szerint a versenyzőknek öt óra leforgása alatt kellett megtervezniük, kialakítaniuk és bemutatniuk egy összetett webes szolgáltatásra épülő alkalmazást.

„A Cool WOW Factor különdíját az a csapat kapta meg, amelyik a legteljesebb és legmegnyerőbb alkalmazást hozta létre.” – mondta Lars Hornborg, a WSCC (Web Services Competence Centre) koordinátora és a zsűri egyik tagja – „A Novell ezt a díjat a jól felépített alkalmazás mellett a portál szerverrel történő jó integrálhatóságának is köszönheti.”Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Face-en

Tesztek