Connect with us

Béta fázisban a Novell GroupWise for Linux

Laptop

Béta fázisban a Novell GroupWise for Linux

A Novell bejelentette a GroupWise 6.5 for Linux, az iparág egyik legmegbízhatóbb és legbiztonságosabb csoportmunka platformjának nyílt béta verzióját, mely már teljes egészében Linux rendszeren is fut.

„A nemrégiben megvásárolt SUSE Linux Enterprise Server, a Ximian Evolution és a GroupWise for Linux egyesítésével az egyetlen olyan nagy szállító vagyunk, aki teljes, végponttól végpontig terjedő Linux csoportmunka megoldást kínál, beleértve az operációs rendszert és a világ minden tájára kiterjedő támogatást. Az iparág egyik legerősebb, vertikálisan integrált Linux kínálatával biztonságot és mobilitást biztosítunk, miközben csökkentjük a kommunikációs és csoportmunka szolgáltatások kezelésének költségeit.” – mondta Chris Stone, a Novell alelnöke.

A Novell Nterprise termékcsaládba tartozó GroupWise kezeli az e-mail üzeneteket, a naptárat, az azonnali üzenetküldést, a kapcsolatokat, a dokumentumokat és a munkafolyamat-szolgáltatásokat. A GroupWise több hálózati operációs rendszeren fut, például a Novell NetWare, a Windows NT/2000 és most már a Linux rendszereken is. A Linux asztali számítógépeket a Ximian Evolution kapcsolja össze a GroupWise 6.5 for Linux rendszerrel, a Linuxon futó GroupWise 6.5 azonban támogatja a GroupWise Windows és a GroupWise többplatformos klienseit is.

A GAIM azonnali üzenetküldő klienshez tartozó plug-in lehetővé teszi a Linux asztali számítógépek közvetlen csatlakozását a vállalaton belüli biztonságos üzenettovábbítást végző GroupWise 6.5 szoftverhez tartozó GroupWise Messenger szerverhez. A GroupWise for Linux SUSE Linux Enterprise szerveren és Red Hat Enterprise Linuxon fut. A GroupWise felhasználók bármikor és bárhol hozzáférhetnek információikhoz a kliens vagy egy webböngésző használatával, asztali vagy hordozható számítógépekről, vezetéknélküli telefonokról, PDA-król és RIM eszközökről. A jelenlegi több mint 34 millió felhasználó előnyre tehet szert a kisebb birtoklási költségeknek – vagyis a kisebb kezdeti beruházási és kisebb felügyeleti költségeknek – köszönhetően.

A GroupWise for Linux nyílt béta verziója február 4-én lesz elérhető. Az árakkal és elérhetőséggel kapcsolatos információkat egy későbbi időpontban hozzák nyilvánosságra.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

montblanc_star_legacy_pic_01
Device offers wireless printing without a router and mobile print functionality with Apple AirPrint, Google Cloud Print, Mopria and Android support.
p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő