Connect with us

Versenyelőny azonnali információkból

Laptop

Versenyelőny azonnali információkból

Valósidejű adattárházakat kínál ügyfeleinek a HP Magyarország.

Egyedülálló, valósidejű adattárházakkal várja 2004-től ügyfeleit a HP Magyarország Kft. A saját fejlesztésű megoldás különlegessége, hogy a hagyományos adattárházaktól eltérően nem csupán a stratégiai, hanem a taktikai, sőt, akár operatív döntések meghozatalában is segítséget nyújt, így jelentős versenyelőnyhöz juttathatja felhasználóit. A HP az új technológián alapuló adattárház és a hozzá kapcsolódó tanácsadói támogatás segítségével valamennyi ügyfelének testreszabott döntéstámogatási megoldásokat kínál.

A modern szervezetek sikerének egyik kulcskérdése, milyen hatékonyan és gyorsasággal képesek összegyűjteni, majd pedig ténylegesen fel is használni a rendelkezésükre álló információt. A versenyképesség és versenyelőnyök megőrzésének egyik alapfeltétele, hogy a megfelelő pillanatban a lehető legjobb döntések szülessenek meg. A valósidejű adattárházak pedig pontosan ebben a folyamatban játszhatnak meghatározó szerepet. Éppen ezért ezeket a megoldásokat az utóbbi időben folyamatosan növekvő szakmai és piaci érdeklődés övezi. A The Data Warehousing Institute egyik legutóbbi felmérése szerint az elkövetkezendő 18 hónapban a valósidejű adattárházak száma meg fog háromszorozódni.

A HP Magyarország Európában az elsők között reagált az igényekre, és indította el valósidejű adattárház projektjét. Az ennek során megvalósított egyedülálló rendszer 2004-től áll az ügyfelek rendelkezésére. A HP megoldásának egyik különlegessége, hogy azonnali információi már nemcsak a stratégiai, hanem a rövidebb távú döntéseket is támogatják, azokat, amelyekkel a vállalat különböző szintű vezetői és beosztottjai naponta akár többször is találkoznak.

A taktikai és operatív döntéstámogatás területeinek megnyitásával a valósidejű adattárházak felhasználási lehetőségei óriási mértékben kiszélesednek. A rendszerek jelentősen hozzájárulhatnak többek között az ügyfélkapcsolat-menedzsment (CRM), a kockázatmenedzsment, valamint a beszállítói lánc optimalizálásának, az üzleti aktivitás monitorozásának sikereihez. A HP Magyarország valósidejű adattárházát elsőként bankkártya-csalások villámgyors felderítésére használták szimulált banki környezetben. A tesztek sikerei egyértelműen rámutattak arra, mekkora előnyöket biztosíthat egy jelen állapot is ismerő, ugyanakkor nagymennyiségű historikus adatot egyidejűleg felhasználó rendszer, amely késlekedés nélküli döntéseket tud hozni, illetve képes a meghozott döntés alapján beavatkozni.

A HP Magyarország különleges, valósidejű adattárházait tanácsadói támogatással egészíti ki, amelynek segítségével igényre szabott megoldást kínál valamennyi ügyfelének. A HP valósidejű adattárházát eredményesen használhatják azok a cégek, amelyek most vezetnek be adattárház megoldást, ám a rendszer már létező, üzemelő adattárházakhoz is illeszthető. A felhasználói kör mindemellett jóval bővebb, mint a hagyományos adattárházaké: a HP minden olyan vállalatnak ajánlja ezt a rendszert, ahol azonnali, gyors reagálással jelentős versenyelőnyt, illetve megtakarításokat lehet elérni.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom