Connect with us

technokrata

Újdonságok az Oracle AppsWorld konferenciáról

Laptop

Újdonságok az Oracle AppsWorld konferenciáról

Az Oracle a kaliforniai San Diegoban zajló AppsWorld konferenciáján több újdonságot jelentett be termékeiről, az alkalmazásfejlesztés legújabb irányairól és várható fejleményeiről.

Talpra állhat az informatikai ágazat

Jeff Henley, az Oracle nemrégiben kinevezett új elnöke a konferencián tartott beszédében elmondta, hogy minden piaci jelentés szerint az informatikai ágazat „kezd talpra állni”, és a 2003 novemberében végződött legutóbbi pénzügyi negyedévben az Oracle alkalmazásértékesítésből származó bevétele 27 százalékkal nőtt.

Az Oracle E-Business Suite alkalmazásegyüttes következő verziójának előzetese

Az Oracle betekintést nyújtott üzleti alkalmazásegyüttesének következő verziója, az Oracle E-Business Suite 11i.10 újdonságaiba. A nemsokára megjelenő új változatban komoly továbbfejlesztéseket hajtottak végre az integrációs rétegben, és jelentősen bővült az alapvető és ágazatspecifikus üzleti folyamatokat támogató funkciók köre. Az Oracle alkalmazásait használó szervezetek több mint 85 százaléka jelenleg az Oracle E-Business Suite 11i verziót használja, így az ügyfelek többségének nem okoz majd gondot az Oracle E-Business Suite 11i.10-ra való frissítés.

A továbbfejlesztett integrációs lehetőségekkel az Oracle átfogó támogatást biztosít a különböző vállalatok alkalmazásai közti integrációhoz, a vállalaton belüli alkalmazásintegrációhoz és a folyamatok integrálásához. Emellett az Oracle több száz interfészt webszolgáltatásként tesz elérhetővé, megkönnyítve az olcsó integrációs projektek végrehajtását.

Az Oracle E-Business Suite az Open Applications Group (OAG) által definiált nyílt szabványú interfészeket is támogatja, amelyek egységes szabványokat biztosítanak az üzleti alkalmazások integrálásához. Az Oracle E-Business Suite 11i.10 több mint 150 szabványos OAG üzleti objektumot fog támogatni, amelyek például rögzítik, hogyan kell definiálni egy beszerzési megrendelést.

A 11i.10 egy másik újdonsága az integrációs interfészek katalógusa, amely az Oracle E-Business Suite közzétett API-jait írja le. Emellett az Oracle E-Business Suite az Oracle Application Server 10g képességeit is kihasználja a más fejlesztők alkalmazásaival és az üzleti partnerekkel (vagyis a szállítók és vevők rendszereivel) való integrációhoz.

Elérhetőség: a tervek szerint az Oracle E-Business Suite 11i.10 2004 közepére lesz elérhető.

Továbbfejlesztett automatizálási, felügyeleti és folyamatos rendelkezésre állási szolgáltatások az E-Business Suite Outsourcing-ban

Az Oracle kihelyezéses szolgáltatásai terén olyan továbbfejlesztéseket jelentett be, amelyek megkönnyítik a rendszeradminisztrációt, automatizálják a szoftverfelügyelet egyes fontos folyamatait, proaktív rendszermonitoringot biztosítanak, és csökkentik a karbantartási költségeket.

Jobb, gyorsabb szolgáltatások a felügyeleti folyamatok automatizálásával: az új Outsourcing Automation Platform segítségével az Oracle proaktív módon figyelheti az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások színvonalát a rendelkezésre állás, teljesítmény, biztonság, változáskezelés – beleértve a frissítések elvégzésének automatizálását – és hibaelhárítás terén.

Módosítások és megbízhatóság: az Outsourcing Automation Platform, mint központi felügyeleti konzol gondoskodik a problémákat előre látó változáskezelésről.

Az ügyfél változó üzleti követelményeinek rugalmas kiszolgálása: az Oracle egy- vagy többéves szerződéseket kínál 30 napos felmondással; az ügyfél megválaszthatja, hol üzemeljen a hardver, és a kihelyezéses szolgáltatásokat az Oracle kínálatában szereplő bármely termékhez igénybe veheti.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp