Connect with us

Új pénzügyi igazgató az eTel Magyarországnál

Laptop

Új pénzügyi igazgató az eTel Magyarországnál

Dévai Attila az eTel Magyarország új pénzügyi igazgatója.

A Média Markt kontrolleri vezetői székéből átigazolt 33 éves Dévai Attila feladata a tavaly novemberben már EBITDA pozitív eredményt elért telekommunikációs vállalat pénzügyi sikereinek és profitabilitásának további koordinálása. A menedzsert – aki magas szintű banki és pénzügyi tudását korábbi munkahelyein már bizonyította – elsősorban rendszerszemléletű gondolkodása miatt választotta erre a posztra Közép-Európa vezető vállalati távközlési szolgáltatójának, az eTel Csoportnak magyar vállalata. Erre a képességre különösen a számhordozhatóság küszöbön álló bevezetése után kiéleződő piaci versenyben kíván támaszkodni a cég.

Dévai Attila a Pénzügyi és Számviteli főiskolán szerzett diplomáját követően az építőanyag kereskedelem területén kezdte karrierjét főkönyvelőként. A magyar állampapír piacon való kereskedéssel, a portfolió elemzések gyakorlatával kapcsolatos tapasztalatait a Raiffeisen Értékpapír és Befektetési Rt.-nél szerezte. Egy évvel később már pénzügyi vezető a bajai Danube Knitwear Limitednél. Eredményeire felfigyelve a Varga Stúdió Film meghívta a kft. pénzügyi igazgatói posztjára. A távközlési piaccal először 1999-ben került kapcsolatba, amikor a Vivendi Telecomhoz került, amelynek treasury osztályát három évig vezette. Az eTelhez való csatlakozása előtt a Média Markt kontrollere volt.

A nős, gyermekes családapa pénzügyi vezetőként stílusosan a magyar gazdaságban szerzett évtizedes tapasztalatai alapján egy koncentrált figyelmet és azonnali reagálást fejlesztő japán küzdősportot, az Aikido-t választotta hobbijának.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom