Connect with us

A Novell vezet a személyazonosság-kezelés piacán

Laptop

A Novell vezet a személyazonosság-kezelés piacán

A Novell bejelentette, hogy a META Group nemrégiben kiadott METAspectrum for LDAP Directories elemzésében piacvezetőként nevezték meg.

A META Group kutatási jelentése kiemeli a címtárszolgáltatások fontosságát az általános személyazonosság-kezelési stratégián belül, valamint a közölt eredmények szerint a személyazonosság-kezelési infrastruktúrát és rendszereket építő rendszerintegrátorok továbbra is a Novellt választják. A Novell eDirectory az a felső kategóriás címtárszolgáltatás, mely a Novell Nsure megoldások biztonságos személyazonosság-kezelési képességeinek alapjául szolgál. A Novell Nsure Identity Manager termékből egyébként több mint 1400 licencet értékesítettek 2003. végéig, és körülbelül a 6300 ügyfél használja az indulócsomagot. Ez 133 százalékos növekedést jelent az egy évvel korábbi eredményekhez képest.

Earl Perkins, a META Group biztonságért és kockázatkezelési stratégiákért felelős alelnöke szerint: „A címtárpiac kezd érett korba lépni, a jó címtárszolgáltatás kiválasztásakor az ár, az integráció és a skálázhatóság a legfontosabb, nagyjából ebben a sorrendben. A címtárszolgáltatások fontos infrastrukturális szerepet töltenek be a legtöbb vállalat átfogó személyazonosság-kezelési stratégiájában. A jó címtárat és jó felügyeleti szolgáltatásokat kínáló szállítók vezető szerepre tettek szert a személyazonosság-kezelési infrastruktúra és felügyelet területén egyaránt.”

A The Radicati Group nemrégiben elsőként tett közzé piaci részesedési számokat a személyazonosság-kezelés területére vonatkozóan. E jelentés szerint a Novell 2003-ban 1,5 millió felhasználós bázissal, és mintegy 25 százalék piaci részesedéssel rendelkezett a személyazonosság-kezelési piacon. Ez a legnagyobb piaci részesedés a személyazonosság-kezelési csomagok szállítói közül. A The Radicati Group becslései szerint a személyazonosság-kezelési csomagok piaca a 2003-as 80 millió dolláros méretről 2007. végére 2,3 milliárd dolláros piaccá válik.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom