Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Phaser 8400-zal a Xerox egyedülálló értéket visz a színes nyomtatók piacára

Laptop

A Phaser 8400-zal a Xerox egyedülálló értéket visz a színes nyomtatók piacára

A Xerox bejelentette Phaser 8400-as, kiváló teljesítményt és minőséget kínáló A4-es színes nyomtatóját.

A Xerox Phaser 8400 percenként 24 színes és fekete-fehér oldalt készít, ezen felül olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek a kiváló minőségű és nagy sebességű színes-nyomtatást igénylő kis- és közepes vállalkozások számára fontosak. A nyomtatót úgy tervezték meg, hogy könnyen illeszkedjen az adott szervezet változó nyomtatási igényeihez, így a készülék előnyös üzleti befektetésnek tekinthető.

Kányi Tamás, a Xerox Magyarország Kft. disztribútor menedzsere úgy látja, hogy ˝a kisvállalkozások tisztában vannak a színes termékek üzleti értékével és gazdasági vonatkozásaival, és aktívan keresik a kedvező áron kapható, lehető legjobb technológiát. A Xerox új szilárdtintás nyomtatója megfelel ezeknek az igényeknek, hiszen kivételesen jó képminőséget és sebességet kínál, egyszerű kezelés mellett˝.

A nyomtató minden konfigurációban 2400 FinePoint technológiát alkalmaz, amely a Xerox bejegyzett képalkotó szoftverterméke; valamint 2400 dpi-s képminőséget biztosít. Ez a funkció akkor használható, amikor a legmagasabb képminőségi követelményeket kell teljesíteni különböző javaslatok, prezentációk és fényképek előállításánál.

A Phaser 8400 különféle médiára nyomtat, többek között kartonra, borítékra és fóliára. Ezenkívül 76,2×127 milliméteres mérettől 215,9×355,6 milliméteres méretig kezeli az egyedi papírméreteket – beleértve az A4, A5 illetve A6 méretű papírokat is – így biztosítva a kisvállalkozások által ma igényelt rugalmasságot.

Az ügyfelek négy konfigurációból választhatják ki az igényeiknek legjobban megfelelő típust azzal a lehetőséggel, hogy úgy bővíthetik a konfigurációt, ahogy igényeik nőnek. A Phaser 8400 nyomtatót 500 MHz Power PC processzorral szállítja a Xerox, amely az iparágon belül a legrövidebb, 6 másodperces oldalkiadási időt biztosítja. 512 MB RAM-mal és duplex nyomtatási lehetőséggel rendelkezik minden konfigurációban. Fejlett hálózati architektúrájával sok felhasználót támogat, egyúttal lehetővé teszi a USB 2.0-n keresztüli, valamint a párhuzamos és az Ethernet csatlakozást.

Mint a Xerox összes hálózati nyomtatója, a Phaser 8400 is könnyen installálható és fejlett Web-alapú nyomtatásirányítási eszközökkel rendelkezik – többek között a CentreWare Web 3.0 illetve a PhaserSMART eszközökkel – valamint a PrintingScout nyomtatásfigyelő fejlettebb változatával, amely felhívja a felhasználó figyelmét a várható problémákra és utasítást ad azok kijavítására.

A Phaser 8400 szilárdtintás nyomtató egyéves garanciával kerül piacra. A termék világszerte február közepétől lesz kapható a Xerox koncessziós partnerein és viszonteladóin keresztül.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés