Connect with us

Hirdetés

technokrata

XAPT Hungary: Microsoft Axapta rendszer az SVT-Wamslernél

Laptop

XAPT Hungary: Microsoft Axapta rendszer az SVT-Wamslernél

Karácsony előtti napon kötött szerződést az XAPT Hungary Kft. az SVT-Wamsler Háztartástechnikai Rt.-vel a Microsoft Axapta integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésére.

Hosszú és alapos előkészítő munka és kiválasztási folyamat végeredményeként a Microsoft Axapta rendszer megvásárlása és bevezetése mellett döntött az SVT-Wamsler Rt. vezetősége. A döntésben kiemelt szerepet kapott az Axapta rendszer széles funkcionalitása, rugalmassága, alkalmassága a komplex folyamatok és cégstruktúra lefedésére, valamint az XAPT Hungary Kft. szakértelme, eddigi tevékenysége és referenciái.

A szerződés értelmében egyéves projekt keretében kerül bevezetésre az Axapta rendszer pénzügy-számviteli, kereskedelmi, logisztikai és teljes termelésirányítási funkcionalitása, OLAP alapú vezetői információs rendszerrel. A tűzhelyeiről és kandallóiról jól ismert, nagy múltú nagyvállalat közel 1.500 dolgozót foglalkoztat. Salgótarjánban és környékén hat gyártó telephellyel és raktárbázissal, Budapesten kettő, Németországban több kereskedelmi irodával rendelkezik. Kiépítésre kerül egy központosított Axapta rendszer, amelyhez valamennyi telephely és iroda online kapcsolódik kezdetben 72 felhasználóval, amely a későbbiek során fokozatosan bővül.

Először egy homogén microsoftos informatikai környezet kerül kialakításra az ügyfélnél, amelynek eredményeként a legkorszerűbb alapinfrastruktúra technológiák kerülnek bevezetésre: Windows 2003 platform és Active Directory címtár, Exchange 2000 levelező rendszer, ISA firewall. A telephelyi vékonykliens kommunikációt a Windows 2003 Terminal Service és Citrix szolgáltatása fogja biztosítani. A teljes rendszer szállítását és kialakítását fővállalkozásban az XAPT Hungary végzi, amellyel Magyarország legnagyobb iparvállalati Axapta alkalmazása valósul meg.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés