Connect with us

technokrata

EPSON EMP-9300 – új lendület a professzionális vetítők piacán

Laptop

EPSON EMP-9300 – új lendület a professzionális vetítők piacán

Az EPSON EMP-9300 új fejlesztésű hengeres lámpával jelentkezik, amelynek élettartama kb. 7.000 óra.

A számos biztonsági jellemző mellett, amelyek a készüléket kevésbé teszik kedvelté az enyveskezűek körében, az EPSON EMP-9300 modellje 2.500 ANSI lumen fényerővel és 1.100:1 arányú, részlethű kontrasztaránnyal bűvöli el a közönséget. A magas, 1400×1050 pixel SXGA+-felbontás révén akár 7,62 m átlójú vetítési kép is rendelkezésre áll, míg az EPSON gyors képkizúzás (Quick Corner) funkciója a kép geometriájának mindössze néhány mozdulattal történő beállítását biztosítja. Legyen szó akár az orvoslás, a technika, a szimuláció, a pénzügyek vagy a tervezés területéről, az EPSON EMP-9300 szín- és részlethűsége valamennyi üzleti és oktatási alkalmazásban érvényesül. Az EPSON EMP-9300 4.879.350 forintos bruttó végfelhasználói áron 2003 decemberében kerül az üzletekbe.

Vetítés a legmagasabb igények szerint
Az EPSON EMP-9300 modelljével a fejlesztők kimondottan az üzleti és képzési környezetben elvárt igényes bemutatók számára alkottak készüléket. Az akár 7,62 m vetítési átlóméretű kép formájában megjelenő prezentációk „nagynak számítanak“. Az 1.100:1 magas kontrasztaránynak köszönhetően a részletek még kimondottan tágas helyiségekben is jól láthatók. A szükséges fényerőről szinte minden élethelyzetben képes gondoskodni az új fejlesztésű, hengeres lámpa, amely 2.500 ANSI lumen fényerő esetén kb. 7.000 óra, fényben úszó üzemidőt tesz lehetővé.

Egyszerű kezelhetőség, központi vezérlés
Az EPSON ˝QuickCorner˝ technológiájának köszönhetően csupán néhány másodpercig tart a kép geometriájának beállítása, és ezáltal a legtökéletesebb eredmény elérése – a vetítési felület abban az esetben is négyzetes és kellemesen élvezhető marad, ha a vetítő kedvezőtlen szögben éri a vetítési felületet. Az új ˝Multiscreen-Adjustment˝ (többképernyős beállítás) szoftver segítségével lehetővé válik, hogy több kivetítő színét is össze lehessen hangolni, például a készülék repülési vagy harckocsi-szimulációk során történő alkalmazásakor. Mindezt az a központi számítógép biztosítja, amely LAN vagy a kivetítő soros interfészén keresztül csatlakoztatható. Ezzel a technikai megoldással idő takarítható meg, miközben valamennyi használt készülék esetében azonos minőség biztosítható. Az EasyMP.net szoftver alkalmazásával a kivetítő további, hálózaton keresztül történő vezérlésére nyílik mód, illetve a készülékre vonatkozó információk válnak elérhetővé.

A Direct-Power-On (közvetlen bekapcsolás) funkció azt biztosítja, hogy a kivetítő az elektromos hálózatba történő csatlakoztatását követően azonnal üzemkész. Ezáltal nincs szükség a kivetítő bekapcsolására, ami közvetlenül a készüléken vagy a vele adott távirányítón keresztül történhet. Mindez lehetővé teszi, hogy az EPSON EMP-9300 modelljét központi vezérlésű, integrált rendszerekben is lehessen alkalmazni.

A biztonság érzése
Az EPSON EMP-9300 a minőséget sugalló biztonság mellett, átfogó biztonsági csomagot szerepeltet kínálatában, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy letiltsák a jogosultatlan használatot, és ezáltal meggátolják a lámpa élettartamának megrövidítését. A kivetítő egyfelől jelszóvédelemmel rendelkezik, ami már eleve meggátolja a készülék bekapcsolását. Másrészről az egyénileg alakítható felhasználói logó, a felhasználói logó-védelem kínál hatékony védekezést a tolvajokkal szemben. Ily módon a jelszóvédett saját név vagy ezzel egyenértékű azonosító vetíthető a falra. A biztonság tekintetében további újdonságnak számít, hogy az EPSON EMP-9300 esetében időablakok meghatározására nyílik lehetőség. Ezek azt hivatottak biztosítani, hogy a készülék üzemidejét csupán a bemutató előre meghatározott időtartamára lehessen korlátozni.

A professzionális adat-/videovetítő, az EPSON EMP-9300 sokrétű funkciójával és számos újdonságnak számító különlegességgel az igényes felhasználók csúcskészüléke. Az EPSON fejlesztő munkatársai által követett kiemelkedő minőségi mérce megbízható kísérővé teszi az EPSON EMP-9300-as modelljét a bemutatók világában.

Az EPSON EMP-9300-as modell fontosabb jellemzői
-SXGA+-felbontás, 1400×1050 pixel
-1.100:1 kontrasztarány
-2.500 ANSI lumen
-Új, hosszú élettartamú hengeres lámpa, amelynek élettartama maximum kb. 7.000 óra
-Képátló 0,50 m-től 7,62 m-ig
-EPSON ˝QuickCorner˝ rendszer a derékszögű kép biztosításához
-˝Direkt-Power-On˝ funkció
-Innovatív biztonsági funkciók
-Csatlakoztatási lehetőség szinte valamennyi AV-készülékhez és személyi számítógéphez, beleértve a hálózatokat is
-Többképernyős beállítás (Multiscreen Adjustment)
-EPSON EasyMP.net a LAN hálózatban történő egyszerű használhatóság érdekében
-Távvezérlés
-Az egyéni igények kielégítésére opcióként hat objektív áll rendelkezésre

Ügyfélbarát garanciális szolgáltatások
Az EPSON három éves garanciát nyújt Európában és két évet a világ más országai viszonylatában. Opcióként 3 éves helyszíni szervizszolgálat (˝Coverplus˝ program) választhatóSzólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle