Connect with us

technokrata

Eladta Systimax-részlegét az Avaya

Laptop

Eladta Systimax-részlegét az Avaya

Új fejezet a Systimax életében: magasabb szintű fejlesztési, gyártási és értékesítési támogatás mellett változatlan marad az üzletmenet.

Eladta a Systimax strukturált kábelezési rendszerek fejlesztésével és gyártásával foglalkozó részlegét az Avaya. A Connectivity Solutions Groupot (CSG) a CommScope vásárolta meg. Az új tulajdonos világviszonylatban piacvezető a nagyteljesítményű, szélessávú telekommunikációs alkalmazások terén. Kiemelt szakterülete a kábelrendszerek tervezése és gyártása.

“A tulajdonosváltás új fejezetet nyit történetünkben. Biztosak vagyunk benne, hogy a CommScope kutatási és gyártói múltja, valamint világszínvonalú partnerhálózata jó alapot biztosít üzletünk továbbfejlesztéséhez.” – fogalmazott Steve Clark, a CSG alelnöke.

A két cégben rejlő szakértelem egyesítése révén olyan nagy tudás összpontosul a CSG-ben, amellyel az ügyfelek minden igényét maradéktalanul ki tudják majd elégíteni, vonatkozzon az akár új beruházásokra, akár a szolgáltatási portfolió megújítására, továbbfejlesztésére. A várakozások szerint a frissítő átalakulással a CGS számottevően növeli piaci részesedését.

“A CSG megtartja szakembergárdáját, így ugyanazzal a csapattal állunk a jövőben is kapcsolatban, mint az elmúlt években. Az üzletmenet változatlan marad.” – mondta Menyhért Zoltán, az LNX üzletfejlesztési igazgatója. Magyarországon az LNX piacvezető a Systimax kábelezési rendszerek értékesítésében, idén megkapta a Prestige Partner fokozatot. A cég a 90-es évek elején kezdett el foglalkozni a Systimax-szal, szakemberei az utóbbi években már évente 40-50 ezer végpontot építettek ki.

“Úgy ítéljük meg, hogy a Systimax – ha lehet – még jobb helyen lesz a CommScope-nál, mint az Avayánál volt. Ez utóbbinak ugyanis a strukturált kábelezés nem tartozott a fő profiljába, míg az új tulajdonos kifejezetten a kábelezésre szakosodott. A Systimax jól kiegészíti a CommScope termékportfolióját, az új tulajdonos szakemberei és partnerei segítik majd a fejlesztést, a gyártást és az értékesítést. Mindenképpen pozitív lépésnek tartjuk a részleg értékesítését.” – hangsúlyozta Menyhért Zoltán.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp