Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent és letölthető a végleges Winamp 5

Laptop

Megjelent és letölthető a végleges Winamp 5

Az AOL kiadta a Nullsoft által fejlesztett népszerű médialejátszó alkalmazás 5-ös változatának végleges verzióját, mely már MP3 kódolására és CD-írásra is képes.

Október közepén írtunk arról először, hogy a Nullsoft háza táján készülődik valami. Kiadták ugyanis a Winamp 5-ös változatának első bétáját, mellyel rögtön átugrottak egy verziószámot. A korábbi fejlesztések ugyanis a 2.x és a 3.x sorozatban váltak szét, s ennek egyesítése történt meg abban a szoftverben, mely mától tölthető le (akár a Terminal Download szerveréről is).

Az 5-ös Winamp Standard és Pro változatokban érhető el, előbbi az ingyenes, míg utóbbi pénzbe kerül. A Standard lejátszószoftver is kettéosztható, Lite és Full változatokra: mindkettő támogatja az MP3-lejátszást, a SHOUTcast internetes rádiózást valamint a skineket és a plungineket; ám csak a Full rendelkezik videotámogatással. Ezenfelül a Full új média library-t kapott, valamint ebben megtalálható a Visualization Studio is.

A Pro, azaz a fizetős változat 15 dollár leszurkolása után kerülhet a felhasználó birtokába. Ez a Standard Fullhoz képest annyival tud többet, hogy képes MP3-ak rippelésére és kódolására is, tehát megvásárlása után nem lesz szükség külön CD-rippelő és MP3-kódoló alkalmazás telepítésére. Ezenfelül akár 48-szoros sebességben is képes CD-t írni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés