Connect with us

technokrata

Letölthető a legújabb, 6.3-as Nero

Laptop

Letölthető a legújabb, 6.3-as Nero

A korábbi hibák kijavítása és új funkciók megjelenése jellemzi a legújabb kiadást.

A Nero 6 részletes leírásával nem kívánjuk ismételni magunkat, a népszerű CD- és DVD-író alkalmazáscsomagról (mely még számos egyéb programot is rejt magában) szóló részletes elemzésünk a Nero 6: CD- és DVD-írás mesterfokon című cikkben elolvasható. Az újabb verzió (aminek shareware variánsa letölthető a Terminal Download szerveréről is) megjelenése kapcsán inkább a változásokkal szeretnénk megismertetni a kedves olvasót.

Talán az egyik legfontosabb lépés a fejlesztők részéről az írásra képes optikai meghajtók körének bővítése volt. A StartSmart és a SoundTrax is változott, igaz, minimális mértékben. Lényegesebb eltérések a korábbi verzióhoz képest a BackItUpban történtek, például a backup wizard ésszerűsítése révén egy félbehagyott biztonsági mentés egyszerűbben folytatható; de a CD-RW törlése is automatizálhatóvá tehető a 6.3-as Nero-ban.

Néhány korábbi hibáját is kiküszöbölték a fejlesztők. Többek között a DVD-R és DVD-RAM írásokkal kapcsolatos problémáknak is véget vetettek, de a szabad kapacitás eddigi hibás számítása is helyesen működik immáron. A nem teljesen üres lemezekre való írást megelőző hibaüzenetet is kijavították, illetve a nyelvi részben is elvégeztek néhány korrekciót az alkotók.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle