Connect with us

technokrata

Canon Digital IXUSi – a világ legbolondosabb fényképezőgépei?

Laptop

Canon Digital IXUSi – a világ legbolondosabb fényképezőgépei?

A bejelentés után ˝visszautasíthatatlanul sikkes˝-nek minősített Digital IXUSi fényképezőgéppel (a ma már legendás IXUS sorozat legkisebb tagjával) a magyar piacon is megjelent a Canon.

A kis méret és a selymes hatású felület mindazoknak imponál majd, akik számára az esztétikus megjelenés szinte kötelező. Az új modell négyféle színben (Pearl White, Classic Bronze, Platinum Silver és Piano Black) kapható.

Ez a fél mobiltelefon méretű, mindössze 100 gramm tömegű, teljesen fémborítású, 4 millió képpontos fényképezőgép 5,7-szeres digitális zoommal rendelkezik, 180 másodperces videók felvételére is képes és magában foglal egy 32 MB-os SD memóriakártyát és. A gépben megtalálható fejlett technológiai megoldások azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók a spontán használat során is kiváló képeket készíthessenek. A PictBridge a számítógép használata nélküli közvetlen, minőségi nyomtatást teszi lehetővé bármilyen kompatibilis fotónyomtatón. A minden időjárás ellen védő – 3 m-ig meríthető – külön megvásárolható tok lehetővé teszi, hogy a gépet strandon, szabadtüdős merülés, vagy akár vízisízés, szörfözés közben is használhassuk.

˝Ez egy olyan fényképezőgép, amellyel először mindenki szívesen eljátszadozik – de azután senki sem akarja majd letenni˝ – mondja Hiroshi Komatsuzaki, a Canon Consumer Imaging Europe vezetője. ˝A beépített technológia a gondtalan fényképezést biztosítja, ezért a Digital IXUSi tulajdonosok számára a fotózás felhőtlen szórakozássá válik˝.

Kis méretű – de fejlett
A Digital IXUSi kifejezetten kisméretű gép, de képfeldolgozási kapacitása hatalmas. A célorientált DIGIC (Digital Image Core) processzorának áramkörei képesek a fehér-egyensúly és a színelemzés bonyolult algoritmusainak megalkuvás nélküli precíz végrehajtására. Mindez kiváló minőségű, természetes szín-reprodukciót eredményez még azok számára is, akiknek sem idejük, sem kedvük nincs arra, hogy a fényképezőgép beállításaival bíbelődjenek.

A fotós asszisztense
Az exponáló-gomb lenyomása előtt az iSAPS technológia (a fotótér elemzése alapján működő intelligens automatika) az adott témához optimalizálja a fényképezőgép beállításait, ami gyors élességállítást és tökéletes expozíciót eredményez. A rögtönzés és az ösztönös fotózás érdekében a Gyorskép funkció még az exponáló-gomb lenyomása és a tényleges exponálás közötti időrést is megszünteti.

Nyomtatás menetközben
Az IXUSi fényképezőgép a Canon akkumulátorról működtethető CP-300 fotónyomtatójának közvetlen csatlakoztatásával a felhasználók bárhol és bármikor laborminőségben nyomtat-hatják ki képeiket.

A digitális világ kiterjedése
A Canon CiG (Canon iMAGE Gateway) web-portáljához automatikusan járó hozzáférés minden Digital IXUSi felhasználó számára 100 MB tárhelyet nyújt, így távol lévő barátaiknak is megmutathatják kedvenc fényképeiket és albumaikat – egy személyes online fotógalériát.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp