Connect with us

technokrata

Nagyteljesítményű EPSON mobil vetítők

Laptop

Nagyteljesítményű EPSON mobil vetítők

Az EPSON EMP-54 és EMP-74 modelljelű adat-/videovetítői a cégnek a professzionális szintű felhasználók számára kínált készülékeinek palettáját hivatottak kiegészíteni.

Mindkét modell kiválóan alkalmas az üzleti és képzési területen történő felhasználásra. Különösen az iskolai táblára történő vetítéshez szükséges színüzemmód, amely a sötét felületre történő vetítéskor is kimagasló színhűség és fényerőt biztosít, minősül értékes újdonságnak ebben a kategóriában. A 2 000 ANSI lumen fényerő és az 500:1 kontrasztarány minden előadást képes dinamikus prezentációvá változtatni. Az olyan kiegészítő biztonsági funkciók, mint a jelszóvédett lopásvédelem és az ellenőrzött üzemidő hosszú, kellemes együttlétet biztosítanak a felhasználóknak, különösen akkor, ha többen is használják a készüléket. A 626.850 forintos (EPSON EMP-54) és a 910.350 forintos (EPSON EMP-74) bruttó végfelhasználói áraknak köszönhetően az EPSON kivetítőinek legújabb generációja minden tekintetben komoly ár-teljesítmény arányt képvisel.

Mozgásba hozott teljesítmény
Az EPSON EMP-54 és az EPSON EMP-74 készülékek viszonylag csekély, 2,9 kilogrammos súlyuk ellenére óriási, 2.000 ANSI lumen fényerővel tűnnek ki. A készülékben helyet kapott 200 W teljesítményű UHE lámpák kb. 3.000 óra (alacsony fényerő esetén), illetve kb. 2.000 óra zavartalan vetítési élményről gondoskodnak. Mindkét modellben az EPSON új, a fényáteresztés tekintetében optimalizált Dream3 LCD- paneljei találhatók. Ennek révén az EPSON EMP-54 800×600 pixel (SVGA), míg az EPSON EMP-74 1024×768 pixel (XGA) felbontásban történő képmegjelenítésre képes.

Felhasználóbarát – nem idegen szó
Hat különböző, előre beprogramozott üzemmód hivatott arról gondoskodni, hogy minden környezethez a megfelelő beállítás álljon rendelkezésre. Ezek közül mindenek előtt az iskolatáblára történő vetítésekhez szükséges színüzemmódot kell kiemelni, amelyet sötét felületre, mint például az iskolatáblára történő vetítésekhez fejlesztettek ki. Emellett a trapézkorrektúra biztosítja, hogy a vetítési felület optimális állású képet adjon akkor is, ha a vetítőt ferde függőleges helyzetben kell használni. A ˝QuickSet-Up˝ (gyors összeállítás) funkció az üzemkész állapot gyors elérésében nyújt segítséget azzal, hogy mindössze a készülék elektromos vezetékét kell csatlakoztatni a hálózatba, és már kezdődhet is a vetítés.

A fentieken túlmenően az EPSON fejlesztői további hasznos újdonságok kidolgozására összpontosították figyelmüket, amelyek például az egyetlen gombnyomással másik számítógép bemeneti jelére történő átkapcsolás lehetőségét foglalják magukban.

Biztonsági szolgáltatások
A projektor már a bekapcsolás pillanatában jelszóvédett felhasználói logót vetít a falra, ami elrettentésül szolgálhat az esetleges tolvajoknak. Még magasabb biztonsági szinten az EPSON EMP-54 és az EPSON EMP-74 csak a jelszó begépelését követően hozható működésbe és teszi ezáltal a készüléket használhatatlanná az enyves kezűek számára.

Az időzítési funkció lehetővé teszi, hogy a készülékeket csak bizonyos ideig lehessen használni, ezt követően pedig csak a jelszó megadásával nyílik további vetítésre.

Az EPSON EMP-54 és az EPSON EMP-74 fejlesztése során az EPSON rendkívüli figyelmet fordított a készülékek zajszintjének csökkentésére. A hűtés területén rendelkezésre álló új technológiák biztosítják a csendes üzemmódot, aminek eredményeként ráadásul még a hűlési időt is sikerült 20 másodpercre korlátozni.

Az EPSON EMP-54/EMP-74-es modelljeinek fontosabb jellemzői:
-A készülékre jellemző saját felbontás: SVGA (EPSON EMP 54) és XGA (EPSON EMP-74)
-Nagy fényerő: 2.000 ANSI lumen
-6 különböző színüzemmód, vetítés iskolatáblára
-Csendes működés
-Automatikus trapézkorrektúra
-Monitorkimenet
-USB-támogatás vezeték nélküli egérrel történő használathoz
-A készülékkel együtt adott kártyaméretű távirányító lerakóval és lapozási funkcióval
-Bővített biztonsági funkciók, időzítéses védelmi funkció
-Gyors indítás (Quick Start) 10 másodperc alatt és gyors lehűlés (Quick Cool down) 20 másodperc alatt
-200 W teljesítményű UHE-lámpa kb. 3.000 óra üzemidővel

Ügyfélbarát garanciális szolgáltatások
Az EPSON három éves garanciát nyújt Európában és két évet a világ más országai viszonylatában. Opcióként 3 éves helyszíni szervizszolgálat (˝Coverplus˝ program) választható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle